Coaching op leefstijl & Beweegtrainingen

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer/beweegtraining
Nieuw-vennep

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer voor een bredere kijk op jouw leefstijl! Lichaamsanalyse Voedingsanalyse + voedingsadvies Coaching op leefstijl Powerwalkinglessen Personal training Coaching bij herstel na kanker  Bedrijfstrainingen/coach

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer voor een bredere kijk op jouw leefstijl!

Bij Leefstijlcoaching Haarlemmermeer kun je terecht voor de volgende diensten:

  • Lichaamsanalyse (uitgebreide bio-impedentie meting van lichaamssamenstelling)
  • Voedingsanalyse + voedingsadvies (geen dieet, maaltijdvervangers etc.)
  • Coaching op leefstijl (stressreductie, gewichtsverlies, bewust bewegen, beter slaappatroon etc.)
  • Powerwalkinglessen (buiten)
  • Personal training (buiten)
  • Coaching bij herstel na kanker 
  • Bedrijfstrainingen en coaching 

Ik werk volgens het principe positieve gezondheid. Positieve gezondheid gaat uit van meerdere pijlers lichamelijk functioneren, mentaal functioneren, sociale context, zingeving, dagelijks functioneren en kwaliteit van leven. Vanuit dit basisprincipe coach ik jou naar een gezonde leefstijl, zodat je dit kunt intergreren in jouw dagelijks leven. Jij staat centraal in het gehele coachtraject! Ik help je bij de bewustwording van oude gewoontes, zodat je inzicht krijgt. Daarna help ik je concrete stappen te zetten naar nieuwe gewoontes, die je helpen naar een gezondere leefstijl!

 

Wil jij bewust aan de slag? En is het tijd voor een andere weg? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van 20 min. en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

 

Ik zie je graag!

 

 

Over Ilona van Pelt

Mijn naam is Ilona van Pelt. In mijn eigen praktijk leefstijlcoaching Haarlemmermeer help ik je graag verder bij de uitdaging om je leefstijl positief te veranderen. Als HBO geschoolde leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging leefstijlcoaches Nederland. Als coach ben ik eerlijk, professioneel en betrouwbaar. Ik help je stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl die bij jou past! Door mijn bredere kijk op jouw leefstijl onderscheid ik mij van andere coaches, consulenten en deskundigen. Mijn visie is dat een gezonde leefstijl niet alleen te maken heeft met jouw lichamelijk welbevinden. Andere pijlers zijn hier van invloed op bijv. mentaal welbevinden, sociale context, zingeving etc. Hierbij sta jij centraal! Het gaat erom wat jij wilt veranderen!

​Ik heb ruime ervaring in de reguliere gezondheidszorg als verpleegkundige. Daarnaast ben ik CIOS opgeleid sportinstructrice. 

Bij mij kun je terecht voor een totaalaanbod voor jouw positieve, gezonde leefstijl!

Ik zie je graag!


Leefstijlcoaching Haarlemmermeer/beweegtraining

Bloemstein 50
2151EK Nieuw-vennep

Lid van beroepsvereniging

Coaching op leefstijl & Beweegtrainingen