Praktijk voor Voetreflexologie | Nieuw-vennep

Voetreflexologie is een natuurlijke behandelwijze waarbij de reflexpunten in de voeten gestimuleerd worden om reacties in het lichaam op te wekken. Door middel van drukpuntmassage worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. 

Wat doet het?

 1. het geeft ontspanning en energie
 2. de innerlijke balans wordt hersteld
 3. de doorbloeding wordt verbeterd
 4. het zelfgenezend vermorgen van het lichaam wordt gestimuleerd
 5. spanningen en stress verminderen
 6. het bevordert de afvoer van afvalstoffen

Een voetreflexbehandeling is een weldaad voor lichaam en geest! 

Voetreflexbehandelingen kunnen verlichting geven bij o.a.:

 • hoofdpijn, migraine
 • stress
 • weinig energie
 • overgangsklachten
 • slaapproblemen
 • maag- en darmklachten
 • oedeem
 • kanker
 • zwangerschap

Over Hermi Wennink | Nieuw-vennep

Als kind zijnde zei ik al dat ik met mensen wilde werken. Mensen in hun kracht brengen, zodat ze beter in balans zijn en hierdoor beter in hun vel zitten.

Na diverse opleidingen en cursussen waaronder intuïtieve ontwikkeling, NLP opleidingen, Reiki 1 en 2 ben ik met de opleiding tot Voetreflextherapeut begonnen. Tevens heb ik Chin Flex, de Chinese voetreflexmassage opleiding gevolgd. De medische basiskennis op HBO niveau heb ik in 2016 afgerond evenals een opleiding voor rug-, nek- en schoudermassage en triggerpoint. De specialisatie zwangerschapsreflexologie heb ik in 2017 gedaan en tevens de opleiding OncoReflex, reflexologie voor mensen die kanker hebben. In 2018 heb ik Neuroreflexologie gedaan. Voetreflexpressuur ( werken met pressuur d.m.v. een speciaal stokje) heb in 2019 afgerond.  

De oorzaak van ziektes en de menselijke disbalans interesseren mij mateloos.
Mijn missie? Je weer te laten stralen!

Vergoeding; ik ben lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en de RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten (alternatieve geneeswijzen) indien je aanvullend verzekerd bent.


Foto 1 Hermi Wennink Foto 2 Hermi Wennink Klik om te vergroten

Hands 2 Happiness
Hermi Wennink


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!