Balans in lichaam en je leven via voetreflexologie | Hoofddorp

Over Marga Klaphake | Hoofddorp

Ik ben Marga Klaphake en heb naast een loopbaan in de gezondheidszorg 2 opleidingen tot voetreflexzonetherapeute gevolgd. Westerse voetreflexologie, afgerond in 1999 en Chinese Reflexologie. In 2011 ben ik afgestudeerd voor de 3 jarige opleiding Voetreflex Plus (Chinese voetreflex) met daarin verschillende specialisaties voor het behandelen van specifieke klachten. De resultaten die ik bij klanten heb bereikt maakte mij een enthousiast een voetreflextherapeut . Ik ben aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

In 2009 heb ik een studiereis gemaakt naar China om daar de Tuina Massage te leren. Een massage die een goede aanvulling is bij hetgeen ik al doe.

Mijn Doel

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het in balans brengen van je lichaam en je leven. Dit doe ik door gebruik te maken van een eeuwenoude techniek die ook in deze moderne tijden goede resultaten oplevert. Ik vind het fantastisch om te zien en horen dat het mijn klanten goed doet. Ik zie goede resultaten op lichamelijk en geestelijk gebied van mijn cliënten.

Veel verzekeringen vergoeden een behandeling deels of geheel! Mocht je het willen ervaren? Je bent van harte welkom!


Foto 1 Marga Klaphake Foto 2 Marga Klaphake Klik om te vergroten

Voetreflexpraktijk Hoofddorp
Marga Klaphake


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!