gezond slapen | Nieuw-vennep

Wij zijn ervan overtuigd dat ons beddengoed het beste is dat u kunt vinden. Daarom is het een onderdeel van ons bijzondere concept dat u dit vooraf kunt uittesten. Geheel vrijblijvend. Daarnaast geven wij zelfs 3 jaar garantie op vormvastheid, functionaliteit en materiaal.

Door onze unieke vezel geniet u de hele nacht door van een perfect slaapklimaat, voor ieder slaaptype, anti-allergeen en snel weer schoon en droog.
De inspiratie van de speciale Klimawell-beddengoedproducten vonden we in de luchtzuiverende en ontgiftende werking van bossen en mossen. Door verontreinigende stoffen te binden met de ontgiftende eigenschappen van Klimawell wordt het slaapklimaat verbeterd. Zo wordt de basis gelegd voor een gezonde slaapsfeer waarmee een natuurlijke omgeving wordt gecreëerd waarbinnen je perfect kunt ontspannen. Deze beddengoedproducten kennen een zeer hoge vochtopname wat zorgt voor een aangenaam klimaat onder uw dekbed. De extra temperatuurregelering zorgt voor het ideale slaapklimaat en dit betekent uiteindelijk een perfecte ondersteuning van het regeneratieproces en een betere slaap. Geen klam en vochtig bed. Je lichaam ontspant zich, de huid ademt vrij en je wordt 's ochtends uitgerust wakker.

Durft u de uitdaging aan?

Over Elvira Harder | Nieuw-vennep

Mijn arbeidsverleden bestaat vooral uit het werken voor en met grote internationale bedrijven zoals Generali en Akzo Nobel. Lange dagen met vaak weinig tijd voor echte ontspanning. Door de jaren heen heb ik gemerkt hoe belangrijk een gezonde voeding en nachtrust zijn. Ik heb het gebrek daaraan helaas ook meegemaakt.

Toen ik in contact kwam met de Optidee producten (in eerste instantie de producten die helpen om het huis snel en verantwoord schoon te maken) werd ik enorm enthousiast. Een logische volgende stap was het uittesten van het beddengoed. En ja, echt: het gevoel hebben van uitgerust en energiek wakker worden. En... niet meer wakker worden met een onderrug die soms wel en soms niet van plan is del hele dag mee te doen. Dit zou ik met zoveel anderen willen delen....

De basis voor een carrière switch was gelegd. Inmiddels werk ik al jaren zelfstandig met de Optidee producten en krijg iedere keer weer energie als ik meemaak hoe enthousiast mensen reageren op deze producten. Zowel op het gebied van een gezonde nachtrust, schoonmaken van de woning/boot/auto, maar zeker ook het comfort thuis, in de sauna, tijdens vakantie, etc.

Wil je net als ik werken met deze mooie producten en anderen blij maken? Zelf je tijd indelen, zelf je inkomsten bepalen, geen investering maar wel enthousiasme? Door de toenemende vraag naar onze producten zoeken wij nieuwe collega's. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. 


Foto 1 Elvira Harder Foto 2 Elvira Harder Foto 3 Elvira Harder Foto 4 Elvira Harder Foto 5 Elvira Harder Foto 6 Elvira Harder Foto 7 Elvira Harder Foto 8 Elvira Harder Foto 9 Elvira Harder Foto 11 Elvira Harder Klik om te vergroten

Elvira Harder - Optidee
Elvira Harder


Professionals in de categorie Wellness

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer