Sivananda Yoga. Reiki cursussen. Massages. Klankschalen Ontspanningen & Mantra zingen. | Hoofddorp

Yoga betekend vereniging tussen lichaam en geest met uiteindelijk doel meditatie. Door de oefeningen train je je lichaam flexibel te worden en te ontspannen zodat je in stilte kunt zitten. Meditatie helpt je je bewust te worden van de gedachten die je hebt.  Door jezelf te leren in stilte te zijn, controleer, kalmeer en verhelder je je gedachten zodat je kunt luisteren naar je innerlijke stem die je precies verteld wat voor jou belangrijk is.

Mindfulness is het met alle aandacht zijn bij wat je op het moment doet, denk, of zegt. Bewust zijn van de ademhaling speelt hierbij de grootste rol omdat de ademhaling je helemaal in het moment brengt. Tijdens de yogalessen word je bewust gemaakt van het juist en diep ademen bij de verschillende oefeningen. De lessen worden afgewisseld met staande, zittende en liggende asana’s (lichaamshoudingen), pranayama (ademoefeningen), visualisatie-, en meditatieoefeningen en soms mantra zingen, we eindigen altijd met yoga nidra (diepe ontspanning). 

De ene week doen we de zittende en liggende oefeningen en de volgende staande oefeningen met o.a. surya en chandra namaskar (de zonne,- en maangroet). Na de les is er thee.

Wil je leren beter te ontspannen, rustiger en vollediger te ademen meer in contact komen met je lichaam? Geef je dan op voor een proefles. 

Ik werk in 3 blokken van 11 lessen, je geeft je op voor een bepaalde avond maar als het nodig is kun je in overleg van avond wisselen. Instromen is elk gewenst moment mogelijk.

Over Sharonna van Waveren | Hoofddorp

Mijn naam is Sharonna en ik heb me verdiept in de kunst van het ontspannen d.m.v. yoga, meditatie, reiki en massage. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het onderwijs als vakleerkracht lichamelijke opvoeding ben ik in 2008 begonnen met mijn onderneming Sharonna Yoga.

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding). Voor, tijdens en na mijn studie heb ik vele langere reizen gemaakt in het Midden Oosten, Azie en Midden America. Op zoek naar mezelf en innerlijke rust kwam ik in aanraking met verschillende heling methodes. In Thailand heb ik sinds 2002 een vast adres waar ik stilte meditatie retreats volg bij een boeddhistisch centrum. Daar begon ook mijn interesse voor yoga. In 2003 vertrok ik voor het eerst naar India om daar Iyengar Yoga te studeren. In Guatemala kwam ik in aanraking met Sivananda yoga, een vorm van yoga die mij erg aansprak. In 20heb ik in Nepal een intensieve training Sivananda yoga gedaan. In Nederland heb ik in 2007 Kundalini yoga opleiding gevolgd.

Regelmatig doe ik workshops en opleidingen op het gebied van yoga, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik sta op festivals om yoga en of klankschalen/mantra zingen workshops te verzorgen en ook om mijn eigen meditatiekussentjes te verkopen.

Ben je op zoek naar ontspanning en wil je bewuster in het leven komen te staan neem dan gerust contact met me op!

Love & Wisdom.

Sharonna

Agenda Sharonna Yoga


Foto 1 Sharonna van Waveren Foto 3 Sharonna van Waveren Klik om te vergroten

Sharonna Yoga
Sharonna van Waveren


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!