Lid worden?

Netwerk Bewust Haarlemmermeer staat open voor ondernermers en professionals die diensten verzorgen of producten leveren in de regio Haarlemmermeer op het vlak van:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Gezondheid & welzijn
 • Duurzaam leven
 • Maatschappelijk betrokken ondernemen.

vork en mes lid worden van Bewust Haarlemmermeer

 

Wat zeggen aangesloten ondernemers over Bewust Haarlemmermeer?

 • "bewust haarlemmermeer is een organisatie waar professionaliteit, inspiratie en enthousiasme gedeeld wordt"
 • "ik hou helemaal niet van netwerken, maar ik heb geleerd dat, net als ondernemen, iedereen op zijn eigen manier netwerkt. Bewust Haarlemmermeer voelt als een plek die beschikbaar is waar ik kan aansluiten en mij kan laten inspireren door mooie mensen"
 • "Het voelt zó fijn om deel uit te maken van een club gelijkgestemde bewuste ondernemers! Ik heb meerdere bijeenkomsten bij verschillende ondernemersclubs bijgewoond, maar hier voel ik mij toch écht het meeste thuis! Bewust Haarlemmermeer past bij mij en ik pas bij Bewust Haarlemmermeer". 

Wat houdt het lidmaatschap in?

Als deelnemer van Bewust Haarlemmermeer:

 • heb je de mogelijkheid om andere bewuste ondernemers te ontmoeten, je te laten inspireren en nieuwe samenwerkingsverbanden met elkaar te creëren.
 • je bent zichtbaar op onze site www.bewusthaarlemmermeer.nl, standaard in één rubriek en meerdere rubrieken is mogelijk tegen meerprijs
 • bij aanmelding ontvang je 3 gratis agenda-items waarmee je zichtbaar bent in de agenda op onze site en in de nieuwsbrief
 • alle agenda items worden gratis doorgeplaatst op de landelijke site www.bewustnetwerk.nl
 • je bent welkom op onze maandelijkse bijeenkomsten en events die wij speciaal voor onze leden organiseren
 • je bent welkom om jouw persoonlijke talent in te zetten voor Bewust Haarlemmermeer in één van onze werkgroepen (maar niets hoeft, we geloven erg in 'wat voor jou klopt')
 • het abonnement kost euro 49,50 (excl. 21% btw) per jaar, en eenmalig euro 20,- inschrijfkosten.

Join the club! Klik hier om je in te schrijven en je inlogcode aan te vragen.

 

Wat verwachten we van jou?

Als aanbieder draag je bij aan een duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in de Haarlemmermeer. Je neemt deel aan een netwerk waarin mensen en mogelijkheden zichtbaar worden en waar samenwerking ontstaat en inspiratie stroomt.

Als lid van Bewust Haarlemmermeer geloof je in het bundelen van krachten en het versterken van elkaar. Je doet hier aan mee op jouw manier. Dat kan bijvoorbeeld door te netwerken, je vanuit je hart te verbinden, samen te werken en door elkaar te inspireren.

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je de missie van Bewust Haarlemmermeer een warm hart toedraagt en dat je het platform onder de aandacht brengt bij je klanten en je netwerk. Dit kun je bijvoorbeeld doen door onze banner "Aangesloten bij Bewust Haarlemmermeer" op de homepage of contactpagina van je website te plaatsen, je netwerk uit te nodigen zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en uit te nodigen om onze Facebook pagina te volgen.

 

Hoe werkt het?

Om je bedrijf of organisatie in te schrijven als aanbieder op Bewust Haarlemmermeer vul je het inschrijfformulier in. Na verwerking van je inschrijving ontvang je je persoonlijke login gegevens. Daarmee kun je je gegevens aanvullen, teksten plaatsen en foto's uploaden. De coördinator kan je hierbij helpen.

Klik hier om je in te schrijven en je inlogcode aan te vragen.

 

Verdere informatie:

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!