Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut | Hoofddorp

Je bent bij mij welkom voor diverse behandelingen zoals;

  • Reiki
  • Therapeutic Touch
  • Aurahealing
  • Chakrahealing
  • Sjamanistische behandelingen
  • Trance healing
  • Channeling

Het kan ook voorkomen dat ik de verschillende healingsmethoden combineer. Daarbij ga ik af op mijn intuïtie. Uiteraard overleg ik dat met jou. De healings werken holistisch, dat wil zeggen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dat betekent dat een healing altijd op één of meerdere niveaus werkt of je nu wel of geen klachten hebt. Je kunt dan ook voor allerlei klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied een healing ondergaan.

Ook als je geen klachten hebt, is een healing heel fijn om je heerlijk te kunnen ontspannen en dat je merkt dat je na de behandeling weer in lekker in je eigen energie zit!

Wil je meer weten? Dan nodig ik je uit om op mijn site te kijken of neem contact met mij op!

Natuurlijk kan je ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Over Petra Weel | Hoofddorp

Ik ben Petra Weel en heb mijn praktijk aan huis als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Daarnaast werk ik parttime als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in de Haarlemmermeer. Naast mijn interesse in de reguliere geneeskunde, ben ik ook erg geïnteresseerd in de complementaire geneeswijzen. Ik ben dan ook van mening dat de reguliere geneeskunst en de complementaire geneeswijzen elkaar kunnen aanvullen.

In 2000 ben ik begonnen met Reiki, waarna er meerdere opleidingen volgden zoals aurareading bij Carolina Bont in Haarlem, Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut (aura- en chakrahealing, HBO medische basiskennis volgens de PLATO normen en een module orthomoleculaire voeding) bij het Nederlof instituut in Amsterdam en trance healing bij Jaco Elken.

Het werk als therapeut doe ik met veel plezier en liefde. Het is fijn om mensen te kunnen helpen en bij te staan in hun proces tijdens het helen. Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes en ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC.

De behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen en worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk hiervoor naar de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.


Foto 1 Petra Weel Foto 2 Petra Weel Klik om te vergroten

Praktijk Petra Weel
Petra Weel


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer