Vitaliteitscoach voor vrouwen | Nieuw Vennep

Je voelt het aan alles, zo gaat het niet langer. Je hebt gedachten die de hele dag maar door blijven gaan, je voelt je somber en angstig. Je slaapt slecht en je voelt je uitgeput. Je lichaam fluistert inmiddels geen signalen meer, het schreeuwt om aandacht! 

Aandacht om het ander te gaan doen. Aandacht voor jou, voor je gezondheid om een gezondere en betere versie van jezelf te worden. Hoe wil jij leven en wat houdt je hierin tegen?  

Wat kan je vandaag veranderen of anders gaan doen om je kwaliteit van leven te verhogen; weer grip te krijgen op je emoties en je gedachten? Onderneem actie en wordt weer regisseur van je eigen leven. 

Vitaliteitscoaching is een op maat gemaakt programma voor een langere periode waarin we ook stil staan bij wat belangrijk is voor jou en waar jij blij en ontspannen van wordt. Ik doe dit door naast je te gaan staan, oordeelloos te zijn en aan te sluiten op jouw tempo. Vitaliteitscoaching is een investering in je gezondheid. Nu en in de toekomst. 

Opmerking:
Vitaliteitscoaching is niet voor mensen die geen verandering willen, het nut niet inzien van gezond(er) oud worden, of die niet geloven in levenskwaliteit. 

 

Over Yolanda Janssen | Nieuw Vennep

Mijn naam is Yolanda Janssen, dochter van ondernemers, ondernemer&werknemer, vitaliteitscoach, moeder van een prachtige tienerdochter en ik heb een lat-relatie.

Ken je dat, dat het (achteraf) lijkt alsof niets toeval is?

Op 16e jarige leeftijd had ik mijn eerste bedrijf, een snackbar en op mijn 21e een lunchroom. Voor mij waren dit logische stappen wellicht omdat het ondernemerschap mij met de paplepel was ingegoten. Maar zo logisch is dat natuurlijk niet. 

Door het onregelmatige leven en door stress had ik soms geen stem meer en kreeg ik last van het prikkelbaar darm syndroom (PDS). Dit geeft klachten van buikpijn, opgezette buik, constipatie en ook van intense vermoeidheid. Alsof alle energie naar de buik toetrekt om je darmen te helpen. Ik was soms wel eens 5 dagen uitgeschakeld van de pijn. Dit alles had niet alleen met stress te maken maar ook zeker met mijn voeding en leefstijl. Alleen dat wist ik toen nog niet. 

Jaren later kom ik als management assistente te werken bij een farmaceutisch bedrijf op de afdeling IBD (inflammatory bowel diseases), wat alles te maken heeft met darmen.
In de periode dat ik daar werkte heb ik mijn verdere ervaring opgedaan met stress en burn-out. Ervaring met mijzelf maar ook zeker met collega's.

Stress & burn-out en mijn darmen hebben ervoor gezorgd dat ik een opleiding tot mastercoach ben gaan doen en een opleiding tot leefstijlcoach waarin orthomoleculaire voeding een van de pijlers is. 

Ondernemers zijn vaak bevlogen en aanpakkers. Mensen met een doel en een missie. Mijn missie is om ondernemers als persoon te laten groeien zodat hun bedrijf verder mag (op)bloeien. Daar word ik blij van en krijg ik energie. 

Een vitaal leven leiden waarin ik energie heb, veerkrachtig ben en de dingen kan doen die ik leuk vind is wat ik wil. Jij ook?

 


Foto 1 Yolanda Janssen Foto 3 Yolanda Janssen Klik om te vergroten

YEP! lifecoaching
Yolanda Janssen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!