Vitaliteitscoaching & advies voor ondernemers | Nieuw Vennep

Als ondernemer ben je vaak 24/7 met je bedrijf bezig. Je hebt een doel, een missie en daar leef je voor. Je zou het kunnen vergelijken met topsport. Je maakt lange dagen en ook op vakantie neem je je bedrijf mee. Immers, jij bent je bedrijf. Je bent er voor je klanten en je personeel, logisch vind je dat. En wie is er voor jou? Wie houdt jou gezond en scherp? 

Net als een topsporter is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen om prestaties te kunnen leveren. Maar wat als je niet in topvorm bent, en je wel topprestaties moet of wil leveren? 

Vitaliteitscoaching & advies helpt jou en je bedrijf beter te presteren. Samen kijken we welke vitapijlers aandacht nodig hebben om weer te kunnen groeien en bloeien. 

 

 

 

Over Yolanda Janssen | Nieuw Vennep

Mijn naam is Yolanda Janssen, dochter van ondernemers, ondernemer&werknemer, vitaliteitscoach, moeder van een prachtige tienerdochter en ik heb een lat-relatie.

Ken je dat, dat het (achteraf) lijkt alsof niets toeval is?

Op 16e jarige leeftijd had ik mijn eerste bedrijf, een snackbar en op mijn 21e een lunchroom. Voor mij waren dit logische stappen wellicht omdat het ondernemerschap mij met de paplepel was ingegoten. Maar zo logisch is dat natuurlijk niet. 

Door het onregelmatige leven en door stress had ik soms geen stem meer en kreeg ik last van het prikkelbaar darm syndroom (PDS). Dit geeft klachten van buikpijn, opgezette buik, constipatie en ook van intense vermoeidheid. Alsof alle energie naar de buik toetrekt om je darmen te helpen. Ik was soms wel eens 5 dagen uitgeschakeld van de pijn. Dit alles had niet alleen met stress te maken maar ook zeker met mijn voeding en leefstijl. Alleen dat wist ik toen nog niet. 

Jaren later kom ik als management assistente te werken bij een farmaceutisch bedrijf op de afdeling IBD (inflammatory bowel diseases), wat alles te maken heeft met darmen.
In de periode dat ik daar werkte heb ik mijn verdere ervaring opgedaan met stress en burn-out. Ervaring met mijzelf maar ook zeker met collega's.

Stress & burn-out en mijn darmen hebben ervoor gezorgd dat ik een opleiding tot mastercoach ben gaan doen en een opleiding tot leefstijlcoach waarin orthomoleculaire voeding een van de pijlers is. 

Ondernemers zijn vaak bevlogen en aanpakkers. Mensen met een doel en een missie. Mijn missie is om ondernemers als persoon te laten groeien zodat hun bedrijf verder mag (op)bloeien. Daar word ik blij van en krijg ik energie. 

Een vitaal leven leiden waarin ik energie heb, veerkrachtig ben en de dingen kan doen die ik leuk vind is wat ik wil. Jij ook?

 


Foto 1 Yolanda Janssen Foto 3 Yolanda Janssen Klik om te vergroten

YEP! lifecoaching
Yolanda Janssen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Stressmanagement Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!