Coachingstrajecten, trainingen, workshops en wekelijkse lessen | Hoofddorp

Welzijn in Beweging houdt zich bezig met Coaching, Training en Mindfulness.

Als wetenschappelijk opgeleid psycholoog, gecertificeerd coach en mindfulnesstrainer (categorie 1 aangesloten bij VMBN) bied ik de volgende activiteiten aan:

 

Coaching:

Stress en burn-out preventie en herstelprogramma; intensieve en complete training; een combinatie van methoden uit psychologie, coaching en mindfulness; gericht op fysieke, cognitieve, emotionele en gedragsmatige aspecten van welzijn.

Individuele coaching

Verandertraject individuele coaching

Online traject 'Vind je geluk'

 

Mindfulness:

Mindfulness Based Stress Reduction / Mindfulness Based Cognitive Therapy

Vervolgtraining en Verdiepingstraining MBSR / MBCT

Compassietraining en Mindful Communicatietraining

Workshops

Wekelijkse lessen Mindfulness Meditatie

Gratis online 5-daagse Mindfulness
 

'Als psycholoog, coach en mindfulnesstrainer bied ik je graag een helpende hand zodat je je welzijn kunt vergroten en je de regie kunt nemen over je leven.'

Over Annette van Duijvenbode | Hoofddorp

Mijn naam is Annette van Duijvenbode en ik ben categorie 1 gecertificeerd mindfulnesstrainer en coach.

Na het gymnasium heb ik mijn Master of Science als psychologe behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De ontwikkeling van de mens heeft altijd mijn interesse gewekt. Hoe komt het dat mensen zijn zoals ze zijn? Hoe komt het dat mensen doen wat ze doen? Wat is van waarde in iemands leven? Hoe kunnen mensen hun kwaliteiten benutten en zich verder ontwikkelen zodat ze zijn wie ze willen zijn of willen zijn wie ze zijn?

Na deze studie heb ik een vierjarige voltijd dansdocentopleiding gevolgd. Met veel plezier heb ik mij hier gericht op het docentschap en de werking van het menselijk lichaam. De combinatie van fysiek en psychisch welzijn heeft mij altijd geinteresseerd. Het idee voor Welzijn in Beweging begon langzaam te ontstaan.

Om mezelf op het gebied van begeleiding naar psychisch welzijn verder te ontwikkelen en de geleerde theorie om te kunnen zetten naar praktijk heb ik een coachopleiding gevolgd. Zo leerde ik op een concrete en directe manier iets voor mensen te betekenen. De combinatie van de opleidingen tot psycholoog en coach zorgt ervoor dat ik over zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden beschik om mensen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke proces van ontwikkeling.

Naast coaching houd ik mij ook bezig met mindfulness. Zowel in mijn persoonlijke als mijn professionele leven. Na de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd te hebben bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, geef ik nu mijn eigen lessen.

Voor mij zijn goede relaties en fijne contacten heel belangrijk. In gesprek wil ik graag iets voor mensen betekenen. Of het nou het bieden van een luisterend oor is, het samen nadenken over een oplossing of het begeleiden in een persoonlijk proces. Het oplossingsgerichte coachen past goed bij mij omdat het een positieve insteek heeft. Het gaat uit van krachten en mogelijkheden.

Naast goede relaties en fijne contacten vind ik professionaliteit erg belangrijk. Daarom blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door scholing, intervisie en supervisie.


Foto 1 Annette van Duijvenbode Klik om te vergroten

Welzijn in Beweging
Annette van Duijvenbode


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer