Brainspotting: een revolutionaire therapie

Be-OKé | Verbetercoaching
Nieuw-Vennep

Brainspotting is een therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades. David Grand Phd, psychotherapeut, ontdekte deze zeer effectieve methode. Het is nu een wereldwijd gebruikte therapie die steeds verder wordt ontwikkeld.

Met Brainspotting kun je zowel psychische als lichamelijke klachten oplossen. Denk hierbij aan stress (burn-out), angsten, (sport)blessures, verslavingen, chronische ziekten, autisme, ADHD, dyslexie etc. Het kan je prestaties verbeteren en je kwaliteit van leven aanzienlijk vergroten.

Over Be-OKé | Verbetercoaching

~ “Je kunt anderen niet helpen als je jezelf niet kent”~

De afgelopen 15 jaar ben ik tijdens mijn zoektocht naar wie ik in wezen ben en wat ik het liefste doe, met veel mooie en inspirerende mensen in contact gekomen. Allemaal hebben ze mij, elk op hun eigen wijze, hun kennis overgedragen. Zo deed ik opleidingen en workshops op het gebied van (geweldloze) communicatie, coaching, systemisch werk, kinesiologie, mediation, medische- en psychosociale basiskennis en neurotherapieën (Brainspotting™ en PMA™) en de Luisterkind-methode.

Al deze kennis, ervaring en ontwikkelde vaardigheden maken mij tot wie ik nu ben. Een veelzijdige begeleider van mensen die zichzelf willen verbeteren. En daarmee bedoel ik letterlijk verbeteren zoals beter presteren in werk of sport, maar ook fysiek of mentaal beter worden (helen).

Wat ik voornamelijk inzet is een mix van coaching en de neurotherapieën, omdat ik ervan overtuigd ben geraakt dat dit het efficiëntst en effectiefst is bij het oplossen van problemen en blokkades. En om daarmee verbetering tot stand te brengen.


Be-OKé | Verbetercoaching

Agnita Bok

Tarantella 1
2152 SG Nieuw-Vennep

Brainspotting: een revolutionaire therapie