De voedingspsycholoog | Beinsdorp

Wat is voedingspsychologie?
Voor veel mensen is eetgedrag verweven met allerlei emoties. Dit kan een gezond eetpatroon bemoeilijken. Dit kun je niet altijd scharen onder een eetstoornis maar kan wel een vervelend probleem worden die je leven op meerdere manieren negatief beïnvloedt. Schaamte voor je lichaam, schuldgevoelens bij het eten, onzekerheid en gezondheidsproblemen zijn enkele voorbeelden hiervan. Het voedingspsychologietraject van Vitamin me helpt je hier vanaf. 

Aanpak
​Het traject van Vitamin Me bestaat uit voedingsadvies en begeleiding van een psycholoog om je eetgedrag te veranderen en ook mentaal lekkerder in je vel te komen.

​We beginnen bij de kernoorzaak van gedrag: de psyche. Samen onderzoeken we welke domeinen in je leven in verband staan met jouw eetgedrag en hoe je deze kunt aanpakken. 

Ik geloof dat voeding, geest en lichaam elkaar allemaal beïnvloeden. Als één van de drie uit balans is, zal dit ook de andere twee negatief beïnvloeden. De aanpak in mijn praktijk is daarom gericht op alledrie: body, mind, food. 

Het resultaat? Klanten geven aan dat op deze manier hun eetgedrag veranderen een stuk makkelijker is dan ze dachten. Mensen komen op hun ideale gewicht en voelen zich lekkerder in hun vel!

Over Anouk Möller | Beinsdorp

Hi!

Ik ben Anouk Möller, de voedingspsycholoog en psychocoach achter Vitamin Me. 

Hoe is Vitamin me ontstaan? Ik heb mijn bachelor in de Psychologie en mijn master in de Gezondheidspsychologie behaald. Al tijdens mijn studie is het idee van Vitamin me ontstaan. 

​Ik heb persoonlijk ervaren hoe het is om te kampen met eetproblemen en er vanaf te komen. Omdat ik anderen dit ook gun ben ik mij na mijn psychologiestudie gaan specialiseren in Voedingspsychologie. 

Nu ben ik als psycholoog expert op het gebied van eetgedrag en emoties en heb ik al veel mensen mogen helpen hun eetgedrag te veranderen. 


Foto 1 Anouk Möller Foto 2 Anouk Möller Klik om te vergroten

Vitamin me
Anouk Möller


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!