Adem coaching en Adem therapie

Adem en Extase
Nieuw-vennep

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Adem en heel je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase ontstaat als vanzelf...

Ademhalen lijkt vanzelfsprekend. Toch is ademhalen een hele kunst. Stress, spanningen en emoties hebben direct invloed op onze ademhaling en gemoedstoestand. En goed nieuws: De ademhaling heeft direct invloed op onze stresslevels, emoties en gemoedstoestand! Door middel van een juiste ademhaling kun je je snel weer goed voelen en rust en helderheid in lichaam en geest creëren! Je ademhaling is een enorme kracht. Het bewust omgaan met deze kracht maakt het mogelijk om meer rust, vreugde en geluk te ervaren in ons leven. 

De bewust verbonden ademhaling brengt ons direct terug in ons lijf, we worden ons meer bewust van ons lichaam, onze gevoelens en emoties, wat resulteert in meer energie.

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen... Alleen maar te Zijn... In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

Over Adem en Extase

Nistal ten Veen

“In Ademwerk bevrijd ik mijn Hart en Ziel. Het geeft me energie en ontspanning. In Yoga vind ik mijn fysieke kracht, in Qigong mijn innerlijke vrede en vreugde. Meditatie kalmeert mijn denken…”

Op mijn 16e begon ik met meditatie en self-healing. Op mijn 23e koos ik definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn. Al snel werd de adem mijn grootste passie en werd ik opgeleid tot Ademtherapeut (Rebirther). Daarna volgden er nog meerdere passies en opleidingen, o.a. tot Masseur, Meditatiebegeleider, Yogadocent en Chi Neng Qigong instructeur.

Sinds 1991 is Osho mijn spiritueel leraar. Osho staat o.a. voor Vrijheid en Verantwoordelijkheid, Liefde en Meditatie. Hier heb ik veel geleerd mbt groepswerk, ademwerk en emotioneel lichaamswerk.

In 2005 ben ik diep het sjamanisme in gedoken, o.a. in het werken met de magische drank Ayahuasca, paddestoelen en zweethutten, waarvoor ik bij de sjamanen in de Amazone en de Andes ben geweest.

Als yogadocent ben ik gecertificeerd Power Yoga docent (2004) en Ashtanga Vinyasa docent (2009) bij Yoga Moves te Utrecht. Twee jaar lang ben ik in opleiding geweest bij de Iyengar Yoga Teacher Training in Amsterdam. In 2017 deed ik de opleiding tot Qigong instructeur bij het Chi Neng Qigong instituut in Nederland, in 2023 volg ik de prive jaaropleiding tot Qigong instructeur bij de Tao Chi Academy in Den Haag.


Adem en Extase

Nistal ten Veen

Lekpoort 14
2152 HS Nieuw-vennep

Adem coaching en Adem therapie