Access Bars™

Van Nature - Leonie van Tol
Weteringbrug

Access Bars™ is dé manier voor zowel kinderen als volwassenen om rust, ruimte en ontspanning te creëren in hoofd en lichaam.

Access Bars™ is een behandeling waarbij 32 punten op het hoofd licht aangeraakt worden. Door deze aanraking wordt een proces in gang gezet wat vergelijkbaar is met het resetten van de harde schijf van je computer of het verwijderen van alle cookies. Alle onnodige bestanden en documenten worden gewist, waardoor er meer ruimte is voor jou en wat er graag wil ontstaan!
Na elke sessie ben je beter in staat om nieuwe mogelijkheden en keuzes te zien. Hobbels op de weg zijn er steeds minder of ze verdwijnen zelfs.

Zowel volwassenen als kinderen geven na Bars sessies aan dat ze meer ruimte in hun hoofd ervaren (stilte...), verbetering van slaap, minder negatieve gedachten of piekeren, zich blijer voelen, verbeterde concentratie en lichamelijke vooruitgang, soms zelf herstel van langdurige pijn/ziekteverschijnselen.

Over Van Nature - Leonie van Tol

Vanaf kleins af aan heb ik al een antenne voor datgene wat er niet gezegd wordt. Dat wat onder de oppervlakte ligt en tegelijkertijd heel voelbaar is. Heel lang heb ik daar niet echt iets mee gedaan of in ieder geval niet bewust, waarschijnlijk omdat het iets was wat ik niet helemaal kon vatten. Totdat ik, vanuit mijn interesse en liefde om te werken met kinderen en hun ouders, terecht kwam bij de opleiding tot Opvoedcoach en vanuit daar de opleiding tot energetisch (kinder)coach, de training tot Luisterkindwerker en vanuit daar weer bij meer lichaamswerk zoals oa Access Bars.

Mijn manier van communiceren zit niet persé in het gebruiken van woorden, maar eerder in het communiceren met het lichaam en de energie die vanuit daar voelbaar is. Ik voelde mij zo ontzettend blij toen ik dat deel van mijzelf weer ‘aan’ had gezet en geïnspireerd door anderen die daar ook mee bezig waren. Dit leverde mooie, soms confronterende inzichten op, zelfkennis, ruimte voor nieuwe mogelijkheden en liet al het vastgezette weer stromen.

Tijdens de opleidingen en cursussen die ik volg, heb ik zo vaak gedacht: waarom leert niet iedereen dit op jonge leeftijd? Hoeveel makkelijker zou het dan allemaal kunnen gaan? Dat is dus ook onderdeel van mijn missie:
Kinderen en ouders begeleiden in wat er allemaal mogelijk is met de taal van het lichaam en de eigen wijsheid!


Van Nature

Leonie van Tol

Huigsloterdijk 24
2156 LD Weteringbrug

Access Bars™