Thuiskomen - Praktijk voor Soul Voice® sessies en Zijnscoaching

Thuiskomen
Nieuw-vennep

Als coach kan ik je begeleiden bij het leven van je volle potentieel . Coaching via de Soul Voice ® methode en via ademwerk, klank, aanraking en lichaamswerk. Mijn aanpak is anders dan anders, laat je verrassen door de grote impact van klanken.

Soul Voice®  gaat voor mij in essentie over helemaal en totaal jezelf zijn.
Over terugkeren naar jouw intuitieve, authentieke zelf, voorbij aan alle maskers en beschermende laagjes die je met je meedraagt.          Door gebruik te maken van de helende kracht van je stem kom je op unieke wijze in contact met alles wat tussen jou en je ware zelf in staat. Door geluid en klank te geven aan die (vaak) onbewuste delen in ons, geef je jezelf een groot kado. Want

Als Soul Voice® practitioner stimuleer ik jou om in contact te treden met de wijsheid van je eigen lichaam. Door je adem en stem te gebruiken, klanken te geven en/of te ontvangen, te luisteren naar jezelf, helende klanken toe te laten in je lichaam en energiesysteem krijg je gaandeweg antwoorden op vragen, lossen fysieke en emotionele blokkades op en zijn vastgezette overtuigingen om te keren.

In een sessie Zijns coaching begeleid ik je in een reis van buiten naar binnen. Via ademwerk, klank, aanraking en lichaamswerk. Of juist voorbij iedere structuur. Om zo de wijsheid van jouw lichaam te laten spreken en jouw innerlijke leiding te vinden.

Over Thuiskomen

Van origine ben ik afgestudeerd pedagoog. Sinds ruim 20 jaar begeef ik mij op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een 4-jarige coach-therapeut opleiding gevolgd en in de afgelopen jaren heb ik me bekwaamd als Soul Voice® practitioner omdat ik al heel lang gefascineerd ben door stem en klank.

Ik heb een ruime en heel diverse werkervaring waarin ik veel geleerd heb. Daarnaast ben ik moeder van 4 prachtige kinderen die ik voor een groot deel alleen heb opgevoed. Het leven heeft mij prachtige lessen gegeven en mooie uitnodigingen: al deze ervaringen en uitdagingen hebben mij gemaakt tot de betrokken en sensitieve vrouw die ik ben...en al dat neem ik mee in mijn hoedanigheid als coach. 


Thuiskomen

Ireen Houben

Van Barenstraat 4
2152XD Nieuw-vennep

Thuiskomen - Praktijk voor Soul Voice® sessies en Zijnscoaching