Sterker door ellende; van Klacht naar Kracht!

Westerhuijs Coaching
Vijfhuizen

Westerhuijs Coaching voor Loopbaan- & Levensvraagstukken. Een plek waar je welkom bent met jouw eigen-aard-igheden. Waar je jezelf kunt ont-dekken en ont-wikkelen. En waar je in verbinding met jezelf en je omgeving in je kracht kunt komen.

Persoonlijke groei en 'Sterker door Ellende'

De meeste mensen hebben van nature niet zo'n grote veranderbereidheid. Pas als het ergens echt pijn gaat doen, wordt die veranderbereidheid een stuk groter! Bijvoorbeeld bij een moeilijke periode zoals het meemaken van een ongeluk, het krijgen van een levensbedreigende ziekte, burn-out, depressie, echtscheiding, je baan of een dierbare verliezen etc. etc. 

Je kunt een moeilijke periode ook gebruiken om een groeispurt te realiseren. In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei (PTG) oftewel 'Sterker door Ellende'.  

Het groeiproces is vaak een worstelproces. Om PTG te realiseren leer je je gekende en ongekende potentieel herkennen, erkennen en hanteren. Als je dat doet, dan maak je uitgebreid kennis met jezelf en met jouw mogelijkheden.

Dit intensieve en diepgaande proces heeft een sterke invloed op hoe je in het leven staat. Mensen ervaren dat ze veel beter functioneren en dat ze een veel gelukkiger en bewuster leven hebben dan voorheen!  

Ik ben gediplomeerd Coach en aangesloten bij de beroepsverenigingen NOBCO (beroepscoaches) en NOLOC (loopbaanprofessionals). Ik werk conform de NOBCO-ethische code en ben zodoende aangesloten bij de klachtenprocedure. 

Mijn sessies vinden plaats in Vijfhuizen (Villa Vijf33), in de natuur, op locatie of digitaal via Zoom.  

Over Westerhuijs Coaching

Ik ben Mireille Westerhuijs - Terpstra (1973), getrouwd en moeder van een zoon en woonachtig in Vijfhuizen. Ik heb in diverse branches en functies gewerkt waaronder negen jaar als HR-adviseur in diverse zorgorganisaties.

Het doorleven van een burn-out en een depressie is zowel het moeilijkste als het beste dat mij is overkomen! Het daagde mij uit een flinke interne schoonmaak te houden. Ik had de moed om niet weer dezelfde te willen worden en dat kon ook niet meer. 

Voorheen was ik erg bezig met het voldoen aan de verwachtingen die ik dacht dat anderen van mij hadden. Hierbij liet ik weinig ruimte voor mijzelf. Nu heb ik zelf de regie in handen en houd ik mij bezig met de dingen die ík belangrijk vind. En dat geeft zoveel meer vrijheid, energie & creativiteit! 

Tijdens mijn proces kwam ik in contact met de term PostTraumatische Groei (PTG) oftewel 'Sterker door Ellende'. Dat beschreef exact wat ik ervaarde en er bleek ook nog eens heel veel kennis over te bestaan! Mijn levensverrijkende ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik nu als coach werk vanuit het PTG-gedachtegoed. Ik begeleid je graag bij jouw weg naar binnen!


Westerhuijs Coaching

Mireille Westerhuijs

Arsenaal, 19
2141MS Vijfhuizen

Lid van beroepsvereniging

Sterker door ellende; van Klacht naar Kracht!