Access Bars® Facilitator, Energetische facelift, Reiki en voedingscoaching

Bewust Sterk
Hoofddorp

Access Bars® en Energetische Facelift behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Reiki is een methode om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Afvallen door middel van een holistische aanpak.

Bewust Sterk is een praktijk aan huis waar u terecht kan voor Access Bars® sessies, Energetische FaceliftReiki behandelingen, Afvallen met een holistische aanpak en coaching.

Access Bars® en Energetische Facelift zijn energetische behandelingen op het hoofd. 

Door de nergetische banen en punten op je hoofd aan te raken worden blokkades aangepakt. Effectieve, snelle en vooral fijne methode om stress en spanningen los te laten. Na een sessie/behandeling heb je meer rust en ruimte in je hoofd. Het kan het begin zijn van een grote verandering in je leven en lichaam De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.  

Access Bars® zelf leren? 

Volg dan de 1 daagse cursus en ontvang het certificaat voor Bars® practitioner. Je mag dan zelf (betaalde) sessies geven of kunt uitwisselen met andere Bars® beoefenaars.

Reiki:

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. 

Een Reiki behandeling brengt het zelfgenezend vermogen van de mens op gang zodat de levensenergie weer kan gaan stromen. De behandeling bestaat uit verschillende handposities, waarbij steeds een ander deel van het lichaam reiki ontvangt en doorsluist naar onderliggende lagen. Een reiki behandeling werkt in op alle aspecten van het mens-zijn: het lichaam ontspant, geeft aan waar het behoefte aan heeft en wat het wil loslaten, de geest komt tot rust.

 

 

Over Bewust Sterk

Alles uit jezelf halen, dat wil toch iedereen? Bij Bewust Sterk wordt ervoor gezorgd dat jij helemaal in je eigen kracht staat. Hierbij kun je mentaal, fysiek en financieel gebied aanpakken. Eigenaresse Ellen heeft zichzelf ook afgevraagd wie ze is en wat ze wil. Nu ze daar helemaal uit is, wil ze anderen hiermee helpen.

Je kunt hier terecht voor Access Bars-sessies, Body Process MTVSS, Energetische facelifts, reikibehandelingen en afvallen door middel van een holistische aanpak. Ook als je zelf Access Bars onder de knie wil krijgen, kun je hier terecht voor Access Bars-classes. Allemaal behandelingen waardoor jij je goed voelt en waarmee je volledig tot je recht komt. Gun jezelf dit sterke gevoel. 

Word Bewust Sterk! 


Bewust Sterk

Ellen Sterk

Bolstralaan 62
2132PM Hoofddorp

Access Bars® Facilitator, Energetische facelift, Reiki en voedingscoaching