Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.

Komma Coaching
Rijsenhout

Familie-opstellingen, systeemopstellingen. In één avond doe vanuit een diepe verbinding met jezelf en anderen een bijzondere ervaring op, die je verder helpt in het leven. Zowel voor vraagstellers als deelnemers en ongeacht het vraagstuk waar je mee

Ieder mens maakt deel uit van systemen, niemand functioneert op zichzelf. Overerfde patronen uit het gezin waarin we geboren zijn, nemen we onbewust mee naar een andere context, zoals school of werk. Daar kunnen ze ons behoorlijk in de weg zitten, zonder dat we de vinger op de zere plek kunnen leggen. Een probleem lijkt dan bijvoorbeeld op de werkvloer te spelen, maar eigenlijk is er iets anders aan de hand. Met opstellingen wordt dat zichtbaar, waardoor je er iets aan kunt veranderen.

Opstellingen zijn diep inspirerend, zowel voor degene die een vraag uitwerkt, als de overige deelnemers.
Lees maar eens hoe anderen het hebben ervaren: kommacoaching/opstellingen/ervaringen-van-klanten

Elke vraag die voor jou belangrijk genoeg is, kun je opstellen. Je kunt denken aan:

- Vragen rond emoties zoals angst, boosheid en verdriet
- Identiteitsvraagstukken; wie ben ik, wat wil ik echt?
- Vragen rond assertiviteit, conflictsituaties en trauma
- Vragen rond belangrijke keuzes en succes
- Vraagstukken rond minderjarige kinderen
- Vragen rond gezondheid, energie en balans
- Loopbaanvraagstukken, vragen rond zakelijk succes

Uiteraard kun je ook deelnemen zonder een vraag uit te werken.

Over Komma Coaching

Net als jij ben ik Reiziger in het Leven; We worden geboren, sterven en daartussen maken we vanalles mee. We doorlopen grofweg dezelfde levensfases en ervaren dat op onze eigen manier. Of op die van de ons vertrouwde omgeving; maar hoort dat wel bij ons? En zo nee, hoe dan wel?

Ik heb me sufgezocht naar de gebruiksaanwijzing van het Leven. Veel afgekeken van anderen om vervolgens te ontdekken dat dat het óók niet was voor mij. Ik leerde - als vele anderen- door keer op keer mijn neus te stoten. Tot ik Jungiaanse Psychologie ging studeren en ik de werking van het onbewuste leerde kennen. Vanaf toen kreeg ik inzicht in de werking van de psyche zelf. Zo kreeg ik handvatten om mijn leven te onderzoeken en er opnieuw vorm aan te geven. En professioneel anderen te begeleiden. Met opleidingen in o.a. Systemisch Werk kreeg ik bovendien een directe en effectieve invulling daarvoor.Ik was gegrepen en niet meer te stoppen. Ik blijf mezelf steeds doorontwikkelen, oa. op het gebied van trauma en stress. Daarbij heb ik het nodige uit mijn eigen historie verwerkt. Hoe meer ik van mezelf opruim, hoe beter ik de klant kan helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat maakt me een gelukkig mens.

Niet dat ik nu alle antwoorden heb. Integendeel. Dat hoeft ook niet. Ik heb geleerd de juiste vragen te stellen. En als je de vraag leeft, kan het antwoord komen. Dat kan ik jou ook leren.


Komma Coaching

Monique Damen

Aalsmeerderdijk 539b
1435BR Rijsenhout

Stress | Burnout | Trauma | Ontwikkeling | Ik help je het onzichtbare zien.