Leefstijladvies - Gewichtsconsulent - Beweegcoach - Trainingsadvies en -begeleiding

Goed in je vel 023
Haarlemmerliede

Goed in je vel 023 helpt je je levensstijl te verbeteren om zo gezonder en gelukkiger door het leven te gaan.

Goed voor jezelf zorgen draagt bij aan lekker in je vel zitten. Gezond bewegen en goed eten zijn wat dat betreft de basis. Voor veel mensen is deze basis echter niet zo vanzelfsprekend. Ze hebben eigenlijk geen goed inzicht van hun voedings- en beweegpatronen, en dus ook niet wanneer dat afwijkt van wat hun lichaam nodig heeft. Of ze weten wel dat hun voedings- of beweegpatroon niet helemaal is wat het moet zijn, maar hun dagelijkse ritme lijkt geen ruimte te bieden om dit aan te passen. Ga er ook maar aan staan: drukke dagen waarin het huishouden, je baan, je familie, vrienden, onregelmatige diensten of misschien kinderen of huisdieren allemaal om aandacht schreeuwen. De makkelijkste manier om daar ruimte voor te creëren is door te kiezen voor die makkelijke hap, of bijvoorbeeld voor het laten schieten van je voorgenomen wandeling. Wat ook een rol kan spelen, is dat je denkt gezond te leven, omdat de fabrikant van je levensmiddel of misschien de nieuwste goeroe op Instagram je vertelt dat hún product of manier ‘gezond’ zijn. Toch zit je niet lekker in je vel, en ben je misschien ontevreden over hoe je lichaam voelt. Ergens weet je dat het niet voelt zoals het moet zijn en je zou willen. In dat geval is gezondheidsbegeleiding wellicht de oplossing. Ik help je graag om gezonder eten, (meer) bewegen en gerichter trainen in je dagelijkse leven in te bouwen, op een manier die voor jou vol te houden is.

Over Goed in je vel 023

Welkom, wat leuk dat je bij Goed in je vel 023 terecht bent gekomen. Ik ben Quirijn, het gezicht achter Goed in je vel 023. Ik ben van bouwjaar ’83 en mag met mijn gezin wonen in het mooie Haarlemmerliede.

Rode draad in mijn leven is die van gezondheid, beweging en sport. Balsporten, duursporten, teamsporten, individuele sporten: ik heb voor mijn gevoel alles de revue laten passeren. Niet omdat ik er per se goed in was, maar omdat ik het leuk vond (en vind!) en ik genoot van de beweging, coördinatie, concentratie en prestatie die ermee gepaard ging. Ik heb daarnaast al vroeg in mijn werkende leven kennis gemaakt met de vele gezondheidsfacetten die gepaard gaan met voeding, een gebied dat net als sporten en bewegen bijdraagt aan hoe je in je vel zit en waar ik grote belangstelling voor heb.

Vanuit deze achtergrond, aangevuld met opleidingen als gewichtsconsulent, trainer en beweegcoach, help ik graag mensen die hun gezondheid en levenskwaliteit een impuls wil geven door meer te bewegen, te beginnen met (gerichter) trainen, af te vallen, hun voedingspatroon beter in balans te brengen en vooral plezier te beleven aan goede voeding, beweging en training.

Mijn overtuiging is dat iedereen zijn of haar gezondheid een impuls geven. Niemand is te oud, te jong, te zwaar, te licht, te veel of te weinig getalenteerd, of te laat begonnen. Het gaat om plezier, om je lekker voelen en om je gezondheid. Het gaat om goed in je vel zitten. 


Goed in je vel 023

Quirijn Teunissen

Liedeweg 56b
2065 AL Haarlemmerliede

Leefstijladvies - Gewichtsconsulent - Beweegcoach - Trainingsadvies en -begeleiding