Luisterkindafstemming

Leonie van Tol
Weteringbrug

Een Luisterkindafstemming is er voor jong & oud en biedt inzicht, bevestiging en rust in situaties waarin je vastloopt met of vragen hebt over jezelf of jouw kind!

Een Luisterkindafstemming zou je kunnen omschrijven als een telepatische coachsessie, waarbij ik vragen stel en luister op zielsniveau wat maakt dat het gaat zoals het gaat. Voorbij aan het hoofd dus! Ik schrijf op wat jij of jouw kind weet over datgene dat nodig is om de situatie te veranderen of om het makkelijker te maken.Iedereen heeft zo zijn eigen vragen, maar veel voorkomende thema's zijn bijvoorbeeld (bij zowel kind als volwassene):
- slaapproblemen
- huilbuien
- explosieve buien
- hoogevoeligheid/ overprikkeling
- moeite met eten
- angsten
- onrustEen afstemming kan ook uitkomst bieden bij mensen die zich niet meer verstaanbaar kunnen maken (met verstandelijke beperking, dementie of alzheimer, comapatiënt), overledenen, ongeborenen of rondom specifieke thema’s zoals geboorteverwerking en kinderwens.

Over Leonie van Tol

Vanaf kleins af aan heb ik al een antenne voor datgene wat er niet gezegd wordt. Dat wat onder de oppervlakte ligt en tegelijkertijd heel voelbaar is. Heel lang heb ik daar niet echt iets mee gedaan of in ieder geval niet bewust, waarschijnlijk omdat het iets was wat ik niet helemaal kon vatten. Totdat ik, vanuit mijn interesse en liefde om te werken met kinderen en hun ouders, terecht kwam bij de opleiding tot Opvoedcoach en vanuit daar de opleiding tot energetisch (kinder)coach, de training tot Luisterkindwerker en vanuit daar weer bij meer lichaamswerk zoals oa Access Bars.

Mijn manier van communiceren zit niet persé in het gebruiken van woorden, maar eerder in het communiceren met het lichaam en de energie die vanuit daar voelbaar is. Ik voelde mij zo ontzettend blij toen ik dat deel van mijzelf weer ‘aan’ had gezet en geïnspireerd door anderen die daar ook mee bezig waren. Dit leverde mooie, soms confronterende inzichten op, zelfkennis, ruimte voor nieuwe mogelijkheden en liet al het vastgezette weer stromen.

Tijdens de opleidingen en cursussen die ik volg, heb ik zo vaak gedacht: waarom leert niet iedereen dit op jonge leeftijd? Hoeveel makkelijker zou het dan allemaal kunnen gaan? Dat is dus ook onderdeel van mijn missie:
Kinderen en ouders begeleiden in wat er allemaal mogelijk is met de taal van het lichaam en de eigen wijsheid!


Van Nature

Leonie van Tol

Huigsloterdijk 24
2156 LD Weteringbrug

Luisterkindafstemming