Burn out healing

Onbegrensde Energie - burn-out healing
Hoofddorp

We zijn gewend om altijd maar te geven. Om voorbij te gaan aan de signalen van ons lijf, tot we niet meer kunnen. Wil jij weer onbegrensde energie voelen, kunnen spelen, dansen en plezier maken? Plan een gratis kennismakingsgesprek.

Je hebt te hard gewerkt, veel stress gehad of teveel ballen in de lucht willen houden. En toch blijf je doorgaan. Terwijl je hart blijft roepen dat het genoeg is. Je hebt alle kleine signalen genegeerd, je lijf overtroeft. Tot je lijf letterlijk niet meer kan en aan de handrem trekt.

Ik nodig je uit om met me mee te gaan. Laten we vinden waarom je zo moe bent, waarom je stukjes van jezelf bent verloren. Zodat je weer kunt gaan genieten van het leven en je weer de vrouw mag zijn die wacht om te mogen dansen.

Je bent welkom in mijn praktijk of online voor individuele healing sessies.

Over Onbegrensde Energie - burn-out healing

Na jaren als onderzoeker en wetenschapper gewerkt te hebben, voelde ik dat dit pad mij niet langer bracht waar mijn hart om vroeg. Het spirituele pad gaf mij een kans om thuis te komen in mezelf en een kant van mij te ontwikkelen die ik lang verstopt had.

De vrouwen met wie ik werk, beschrijven mij als liefdevol en met zachte kracht. Door in te zien en te erkennen hoe gedragingen je in je leven hebben geholpen, kan je deze bescherming vanuit liefde en dankbaarheid loslaten en helen. Op deze manier ontstaat ruimte voor nieuwe, verfrissende energie.

Ik heb een Reiki en sjamanistische healing opleiding gevolgd en ben bezig met de 2 jarige opleiding tot grondingstherapeut. Ik gebruik technieken uit de verschillende stromingen tijdens de behandelingen, zodat jij exact krijgt wat je nodig hebt.


Onbegrensde Energie - burn-out healing

Marlijn

Soderblomstraat
2131 GM Hoofddorp

Burn out healing