Kr8!Coach – Hypnotherapie, coaching en counseling

Kr8!Coach
Hoofddorp

Hypnotherapie is bedoeld om tijdens hypnose een positieve verandering te brengen in gedachten en emoties, die jou blokkeren. Dit helpt je bij stress, burn-out, angsten, fobieën, stoppen met roken, afvallen en….

Hypnose is geen magie. Hypnose is een bewustzijnstoestand waar je, zonder het te weten, al meerdere keren per dag in bent. Het is een fijne en krachtige methode om gedachten, emoties en overtuigingen te veranderen in een positieve vorm, die meer dienend is voor je welzijn. “Resetten” zoals een klant van mij het eens noemde.

Door de mogelijkheden van hypnotherapie te combineren met counseling en coaching stem ik samen met de client af wat nodig is voor zijn of haar specifieke vraag en het gewenste resultaat. Gemiddeld duurt een traject bij mij 2 tot 3 sessies . We kunnen daar indien nodig altijd van afwijken. Je voelt zelf het beste aan wanneer jij vol vertrouwen weer alleen verder kan. Als dat al na 1 sessie is, ook prima! Je zit nergens aan vast. Zelfhypnose als zelfhulpmiddel is daarom altijd onderdeel van de individuele trajecten.

Ik bied de Zelfhypnose ook af en toe apart aan middels workshops in kleine groepen. Omdat het mooi is deze tool te kunnen gebruiken in het proces van menszijn, deel ik hem graag met anderen.

Iedere vraag en ieder mens is uniek. Klanten ervaren bij mij een betrokken en persoonlijke benadering van hun vraag. Dat is waar het bij Kr8!Coach om draait.

Als therapeut ben ik aan gesloten bij de beroeps vereniging CAT en voldoe aan alle daaruit voortkomende verplichtingen.

Over Kr8!Coach

Mijn naam is Hester Zonnenschijn. Ik woon sinds 2000 in Hoofddorp. Na 28 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige kwam in 2015 het moment dat ik dit mooie, maar zware vak, niet meer kon combineren met de ziekte MS, die mij plaagt. Gelukkig kwam ik in die periode in aanraking met hypnotherapie en heb ik 2 sessies ondergaan. Dit heeft mij enorm geholpen in het omgaan met deze ziekte en op een positieve manier verder te gaan.

Ik raakte niet alleen onder de indruk van de kracht van hypnose, maar ook van het brein en de invloed van gedachten en emoties op het lichaam. Dat was voor mij de reden om de opleiding tot Allround hypnotherapeut te gaan volgen. Om deze nieuwe richting nog verder te verdiepen heb ik aanvullende masterclasses gedaan.

Daarnaast heb ik kennis en ervaring opgedaan als stoppen met roken coach en opleidingen Bewustzijnsontwikkeling en Counseling gevolgd. Ook verdiep ik mij in meditatie als aanvulling op de Zelfhypnose. Vanuit deze kennis en mijn professionele en persoonlijke ervaringen begeleid ik mijn cliënten graag bij wat zij nodig hebben voor hun welzijn.


Kr8!Coach

Hester Zonnenschijn

Jadelaan 133
2135 XZ Hoofddorp

Lid van beroepsvereniging

Kr8!Coach – Hypnotherapie, coaching en counseling