Ontspanningsmassage met etherische oliën

Lifestyle Anja
Hoofddorp

Een ontspannen lichaam zorgt voor een ontspannen geest. De raindrop massage technique is speciaal ontwikkeld als combinatie van drie technieken: vederlicht strelen , reflexologie en aromatherapie. Daarnaast geef ik ook voetreflextherapie.

Je kunt bij mij kiezen voor een Raindrop Technique of een heerlijke voetmassage.

De Raindrop Technique is ontwikkeld door Gary Young op basis van zijn onderzoek naar etherische oliën en hun antimicrobiële eigenschappen. Aangevuld met zijn kennis van de “Vita Flex Technique”, de reflexpunten op de voeten en informatie over het licht strelen, “effleurage”, en het effect op de spieren en zenuwstelsel heeft dit geleid tot een speciale vorm van massage.

De Raindrop Technique is een combinatie van 3 technieken:

* Vederlicht strelen (“Effleurage”)

* Reflexologie (“Vita Flex”)

* Aromatherapie

Een “Raindrop Technique” massage is rustgevend, ontspannend en aangenaam. Maar het is meer omdat de combinatie van etherische oliën met speciale massage technieken, therapeutische voordelen toevoegt aan een aangename massage. Iedereen die de “Raindrop Technique” heeft ervaren komt snel weer terug op de massagetafel om te genieten en nieuwe voordelen te ontdekken van deze meest opmerkelijke toepassing van etherische oliën.

De Raindrop Technique wordt uitsluitend gedaan met etherische oliën van Young Living.

Is je belangstelling gewekt en wil je het zelf ervaren? Neem dan contact op voor een afspraak.

Voetreflextherapie:

Voetreflextherapie is een bijzonder effectieve vorm van voetmassage, gebaseerd op de wetenschap dat bepaalde punten op handen en voeten corresponderen met een zeker orgaan in het lichaam en via energiebanen daarmee ook verbonden zijn. Bij ziekte wordt de overeenkomstige energiebaan geblokkeerd. De reflextherapie beoogt deze blokkades op te heffen, zodat de energie weer kan stromen.

De voeten zijn als het ware een spiegel van het lichaam, waarbij de rechtervoet de rechterkant van het lichaam weerspiegelt en de linkervoet de linkerkant. Ziekten of opkomende ziekten maken zich kenbaar doordat de desbetreffende reflexpunten op de voeten gevoelig worden. Door reflextherapie wordt het lichaam in staat gesteld om zijn zelfgenezend vermogen te optimaliseren.

Over Lifestyle Anja

Mijn naam is Anja Adriaansen, en zolang ik mij kan herinneren ben ik geinteresseerd in voeding en etherische oliën. Van het effect van voeding en etherische oliën op lichaam en geest en daarmee op je gezondheid wordt steeds meer bekend. Het boeiende vind ik dat het voor ieder mens weer anders kan zijn. Er is niet 1 richtlijn die voor iedereen geldt, ieder mens is uniek en heeft een eigen voedingspatroon.
Voorkomen is beter dan genezen is mijn motto. Maar soms wordt je toch ziek of loop je ergens tegenaan en dan vind ik het een uitdaging om uit te zoeken hoe je zo goed en zo snel mogelijk weer kan herstellen.

Mijn lijfspreuk is een uitspraak van Hippocrates en luidt: 'Laat voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding'

In mijn vrije tijd beoefen ik Tai Chi en roei ik sinds 2015. Daarnaast kan je me vinden in mijn moestuin waar ik me lekker kan uitleven en heerlijk tot rust kom: ontspanning door inspanning!
Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een optimale gezondheid en een ontspannend gevoel door middel van voeding en etherische oliën.


Lifestyle Anja

Anja Adriaansen

Legmeerstraat 12
2131 DW Hoofddorp

Ontspanningsmassage met etherische oliën