Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren

Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren
Hoofddorp

Ik ben Karin van Kouteren, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Mijn praktijk richt zich op een ieder die er voor kiest om met o.a. voeding, voedingssupplementen, detoxen en hulp bij emotionele blokkades een goede gezondheid na te streven.

Werkwijze

Mijn behandeling wordt aangepast aan de cliënt en verloopt bij iedereen anders. Door middel van touch for health/Kinesiologie verkrijg ik inzicht over de oorzaak van de klacht. 

Tevens maak ik tijdens mijn behandeling gebruik van aura- chakrahealing, Reiki, voetreflexzonetherapie, acupressuur en diverse merken voedingssupplementen, detoxen en overige stoffen.

Voedingsadvies / coaching:

Door middel van Touch for Health/kinesiologie test ik uit wat voor jou de beste voeding is en of je tekort hebt aan vitaminen/mineralen. Ik stel samen met jou een persoonlijk voedingsadvies op.

Soms zijn er naast een juist voedingsadvies nog vitaminen, mineralen of andere stoffen nodig om het lichaam te activeren.

Voor wie: 

Mijn therapie is voor u geschikt als u wil weten waarom uw lichaam uit balans is.

Mijn behandelwijze kan onder andere ingezet worden bij: 

Vermoeidheidsklachten, Depressie/emoties, Darmklachten, Overgewicht, Burn-out, Stress, Menstruatieklachten, Allergieën, Hooikoorts, Acne, Verkoudheid, “Niet lekker in je vel zitten”, Spijsverteringsklachten, Hoofdpijn, e.d.

Vergoeding:

Ik ben aangesloten als paramedisch natuurgeneeskundige bij de BATC (beroepen associatie voor Natuurgeneeskundige Therapeuten en belangen voor Natuurgerichte consumenten). Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Over Karin van Kouteren

Mijn naam is Karin van Kouteren, Natuurgeneeskundig Therapeut. Ik heb sinds een jaar of 16 een praktijk aan huis.

Ongeveer 25 jaar geleden kwam ik in aanraking met Reiki. Hierna heb ik diverse opleidingen/cursussen gevolgd zoals Voetzonereflextherapie, Touch for Health/Kinesiologie, Voedingsleer, Aura-chakra healing en medische basiskennis (volgens de Plato norm).

Ik beteken graag wat voor andere mensen, hun een stap verder te helpen in hun gezondheid en zo verschillende “klachten” aan te pakken. De mens, gezondheid en voeding blijven mij boeien.

Mijn doel is, door middels van touch for health, het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren door bijvoorbeeld het uittesten van de bij jou passende voeding (basis van je gezondheid), het eventueel voorschrijven van voedingssupplementen, het ontgiften van het menselijk lichaam en het weghalen van emotionele blokkades.


Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren

Vinkenburg
2135 BR Hoofddorp

Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren