Reiki, Access Bars, Holistic Pulsing en Aromatouch behandelingen, Bach bloesem remedies

De Vuurbloem
Nieuw-vennep

Bij De Vuurbloem staat ontspanning centraal, zowel voor lichaam als geest. Dit kan door middel van Reiki, Access Bars of een Aromatouch behandeling met essentiële oliën. Bachbloesems bieden natuurlijke ondersteuning bij emotionele onbalans.

Ontspanning, vooral diepe ontspanning die helend is, je hoofd leegmaakt, je slaap bevordert en energie geeft om met een frisse blik en verkwikt lichaam de dag weer aan te kunnen. Het klinkt ideaal, tegelijkertijd is het in de drukte van alledag of tijdens moeilijke periodes soms zo moeilijk te realiseren.

Bij De Vuurbloem zijn verschillende mogelijkheden om hierbij te ondersteunen, naast de tijd en rust voor een kop thee en de tijd voor een gesprek:

  • Reiki – de zachte werking van energie.                                                                                                                                                                       
  • Access Bars - de behandeling van drukpunten op het hoofd voor rust en ruimte
  •  
  • AromaTouch – de geurige werking van 8 pure oliën.                                                                                                                                                    
  • Bach Bloesem remedies – plantenextracten voor emotionele balans. De levenskracht van de bloemen versterkt de eigen levenskracht.                                                                                                                                        

Over De Vuurbloem

Levend en werkend vanuit mijn idealen, hoop ik een positief verschil te kunnen maken. De helende ontspanning van Reiki geeft mij hiervoor de balans en energie. En die mogelijkheid geef ik anderen ook graag. 

Vanuit mijn passie voor reizen en het contact met andere culturen, waarbij al je zintuigen worden aangesproken, ben ik werkzaam geweest in het toerisme. Door de verdere automatisering leek de overstap naar de zorg een logisch vervolg. Mijn werkplek werd een woonvoorziening voor jongvolwassenen met een autistische stoornis en later een functie als ambulant gezinsbegeleider. Hierbij heb ik een studie Toegepaste Psychologie gevolgd. Tot Reiki op mijn pad kwam en ik hierin een opleiding tot Paramedisch Natuurkundig Therapeut heb afgerond. 

Naast een heel fijn gezin, houd ik van reizen, buiten en op stap zijn, wandelen, hardlopen, lezen, dansen en een goed gesprek. Als vrijwilliger geef ik o.a. Reiki aan vluchtelingen in het AZC en aan ouderen met dementie in een verzorgingshuis. Daarnaast heb ik een warm contact met vluchtelingen op het gebied van taal, ontmoeting en praktische zaken. Het geeft veel voldoening om hen, veelal belast met traumatische ervaringen, op weg te kunnen helpen in een nieuw land, met een nieuwe taal en cultuur. En zo hoop ik hen ook rust en tegelijkertijd energie te geven op hun levenspad.


De Vuurbloem

Anita Onwezen

Smedenweg, 21
2151 DB Nieuw-vennep

Reiki, Access Bars, Holistic Pulsing en Aromatouch behandelingen, Bach bloesem remedies