Burn out healing

Marlijn Thunder Moon
Hoofddorp

Welkom bij Thunder Moon. Hier kan je vinden, wat je eerder verloren bent en in liefde verbinden met wat nu mag zijn.

Je bent welkom in mijn praktijk of online voor individuele healing sessies, kaartleggingen en trancereizen.

Volgens het sjamanisme zijn er twee oorzaken van emotionele, fysieke of mentale ziekte en pijn. In de loop van je leven kan je iets verloren zijn, een soul loss, of je kan juist dingen op je genomen die niet van jou zijn. Ik heb mij gespecialiseerd in sjamanistische healing technieken om zielsdelen of krachtdieren terug te halen (soul of power animal retrieval) en om stukken los te maken, zoals koorden verwijderen en extracties.

Kaartleggingen kunnen inzicht geven in thema´s in je leven en wat je kan helpen om de situatie te doorbreken.

Ik geniet van het begeleiden van sjamanistische trancereizen. Tijdens de ceremonies ga je op reis in jezelf, zodat je kan verbinden met wat er diep in je leeft. Onder begeleiding van mij en mijn drum reis je naar binnen, naar de kern van het thema waar je mee worstelt. Zo kunnen we helen wat diep van binnen verborgen is. 

Over Marlijn Thunder Moon

Wie is Marlijn Thunder Moon? Weten we ooit echt wie we zijn? Blijven we niet altijd in ontwikkeling om nieuwe stukken van onszelf te ontdekken?

Lang is mijn zijn bepaald door enkel mijn rationele kant. Na een studie criminologie, promotietraject en jaren in de academische wereld voelde ik dat dit niet langer mijn enige pad was. Ik kwam in aanraking met het sjamanisme, en dit voelde voor mij als thuiskomen. Ik ben gestart met de 3 jarige sjamanistische opleiding.Al snel voelde ik dat de healer in mij weer wakker werd. Mijn wens voor een eigen healingpraktijk kreeg steeds meer ruimte en heeft geboren mogen worden.

Ik werd met de zachte kracht van de maan, gecombineerd met de directheid van de donder. Een harde aanpak kan problemen vast zetten. Alsof je ze tegen je in het harnas jaagt en je een extra schild neerzet. Door een probleem vanuit zachtheid te benaderen, erken je hoe het je in je leven heeft geholpen en kan je vanuit liefde voor deze bescherming loslaten. Mijn donderkracht helpt om de vinger op de zere plek te leggen en haalt de blinde vlekken naar boven die gezien willen worden. Op deze manier komen we samen bij de kern van het probleem en kan ik je helpen om je thema te doorwerken en te helen. 


Marlijn Thunder Moon sjamanistisch healer

Marlijn Thunder Moon

Soderblomstraat
2131 GM Hoofddorp

Burn out healing