Beweegcoach - Trainingsadvies en -begeleiding - Gewichtsconsulent - Leefstijladvies

Goed in je vel 023
Haarlemmerliede

Voldoende bewegen is van belang om goed in je vel te kunnen zitten. Het verkleint risico’s op ziekten en is goed voor lichaam en geest. Ik kan je helpen meer beweging in je dagelijkse leven in te bouwen en begeleiden bij meer of gerichter trainen.

In beweging

Voldoende bewegen is van groot belang om goed in je vel te kunnen zitten. Het verkleint risico’s op ziekten en is goed voor lichaam en geest. Onze maatschappij nodigt alleen niet echt uit om voldoende te bewegen. Natuurlijk, we sporten, en we fietsen en wandelen, maar evengoed beweegt meer dan de helft van de Nederlanders onvoldoende. Het valt ook niet mee om naast een druk leven voldoende beweegmomenten in te bouwen om aan de verschillende beweegnormen te voldoen.

Ik kijk graag samen met je naar je dagelijkse beweegpatronen. We bespreken wat jouw doel van meer bewegen is, waarom je dat wil. Vervolgens gaan we gericht kijken welke aanpassingen we in jouw dagritme kunnen aanbrengen, zodat meer bewegen onderdeel gaat worden van jouw dag.

In vorm

Ik kan je ook helpen op het gebied van sporten en trainen. Of je nu wil beginnen met sporten, maar eigenlijk niet weet hoe, of je trainingen naar een hoger plan wil tillen. Samen gaan we kijken wat je motivatie is achter je wens tot (gerichter) trainen en sporten. Vervolgens gaan we kijken wat je doet en wat je zou willen doen. Daarna gaan we in kaart brengen wat je (anders) kan doen, om te komen tot je doelen. Ik kan je helpen aan trainingsvormen, een gericht trainingsprogramma en leuke, afwisselende oefeningen. Ik kan trainingsschema’s voor je opstellen die toewerken naar je doelen, en we kunnen deze (indien gewenst) samen uitvoeren. 

Over Goed in je vel 023

Welkom, wat leuk dat je bij Goed in je vel 023 terecht bent gekomen. Ik ben Quirijn, het gezicht achter Goed in je vel 023. Ik ben van bouwjaar ’83 en mag met mijn gezin wonen in het mooie Haarlemmerliede.

Rode draad in mijn leven is die van gezondheid, beweging en sport. Balsporten, duursporten, teamsporten, individuele sporten: ik heb voor mijn gevoel alles de revue laten passeren. Niet omdat ik er per se goed in was, maar omdat ik het leuk vond (en vind!) en ik genoot van de beweging, coördinatie, concentratie en prestatie die ermee gepaard ging. Ik heb daarnaast al vroeg in mijn werkende leven kennis gemaakt met de vele gezondheidsfacetten die gepaard gaan met voeding, een gebied dat net als sporten en bewegen bijdraagt aan hoe je in je vel zit en waar ik grote belangstelling voor heb.

Vanuit deze achtergrond, aangevuld met opleidingen als gewichtsconsulent, trainer en beweegcoach, help ik graag mensen die hun gezondheid en levenskwaliteit een impuls wil geven door meer te bewegen, te beginnen met (gerichter) trainen, af te vallen, hun voedingspatroon beter in balans te brengen en vooral plezier te beleven aan goede voeding, beweging en training.

Mijn overtuiging is dat iedereen zijn of haar gezondheid een impuls geven. Niemand is te oud, te jong, te zwaar, te licht, te veel of te weinig getalenteerd, of te laat begonnen. Het gaat om plezier, om je lekker voelen en om je gezondheid. Het gaat om goed in je vel zitten. 


Goed in je vel 023

Quirijn Teunissen

Liedeweg 56b
2065 AL Haarlemmerliede

Beweegcoach - Trainingsadvies en -begeleiding - Gewichtsconsulent - Leefstijladvies