Ontspannen in de natuur met Bosbaden, EcoNIDRA & Natuurcoaching

Hubelle & Ontspannen in de Natuur
Nieuw Vennep

Diepe ontspanning die dagenlang voortduurt, is het resultaat van bosbaden of een EcoNIDRA sessie. Door vertraging en bewust gebruik van je zintuigen ontspan je moeiteloos met oefeningen die ik begeleid als gids. Wees van harte welkom en kom genieten!

Bij bosbaden (forest bathing) en EcoNIDRA maak je moeiteloos contact met de natuur door je open te stellen met alle zintuigen en met aandacht aanwezig te zijn. Na afloop voel je langdurige de positieve effecten en sommige deelnemers vergelijken het met een mini-vakantie.
Het is meetbaar dat o.a je hartslag en bloeddruk verlaagt, cortisolproductie & stress vermindert, je immuunsysteem verbetert en je ogen tot rust komen (van alle beeldschermen). Ook komen creatieve processen opgang, verbetert je humeur en nachtrust.

In Japan noemen ze bosbaden ookwel Shinrin Yoku en is het een officiële, door het ministerie van gezondheid, ondersteunde wetenschap die wordt ingezet tegen o.a. de stressziektes in het land. De afstanden die worden afgelegd zijn klein en voor iedereen geschikt die nieuwschierig is. 

EcoNidra is een vorm van YogaNidra (yoga van de slaap) gecombineert met de helende effecten van de natuur.
Terwijl je ontspant, maak je in de sessie contact met je zintuigen, je lichaam en je geest. Je komt moeiteloos in het stadium tussen waken en slapen. Het enige dat je hoeft te doen is een plek te kiezen waar je comfortabel kunt liggen of zitten en te luisteren naar mijn stem. De sessies kun je live, offline of online volgen, thuis of op locatie. 

Door regelmatige beoefening, kun je merken dat iedere sessie een andere ervaring geeft. 

 

Over Hubelle & Ontspannen in de Natuur

Geinspireerd door de natuur heb ik mij gespecialiseerd in natuurcoaching in 2010, sinds juni 2020 ben ik gecertificeerd forest bathing guide & therapist en per april 2022 gecertificeerd EcoNIDRA teacher.

In 2009 ben ik als ondernemer mijn eigen bedrijf Hubelle gestart. Zowel in mijn persoonlijke begeleiding als in de zakelijke dienstverlening is de natuur en transformatie een rode draad. De natuur is een goede leerschool, continue in beweging door de seizoenen en anticiperend op externe factoren, gericht op bloei, oogst, balans, verbinding en overleven. Hoe meer tijd ik in de natuur doorbreng, hoe meer ik mij verwonder en besef dat wij de natuur meer in ons leven nodig hebben. 

Naast ontspannen ben je ook van harte welkom voor een persoonlijk coach-vraagstuk en individuele begeleiding, check mijn websites hubelle en ontspannenindenatuur of neem contact op.


Hubelle

Martine Huizing-van Etten

Nabuccosingel 127
2152 PA Nieuw Vennep

Lid van beroepsvereniging

Ontspannen in de natuur met Bosbaden, EcoNIDRA & Natuurcoaching