Natuurlijke Beauty& Fascia Behandelingen

Iris Kooij Natuurlijke Beauty & Fascia Behandelingen
Cruquius

Holistische Fascia behandelingen gericht op het vinden van een hernieuwd evenwicht in je lichaamsstructuur. Biologische Aloë Vera gelaat en lichaamsbehandelingen met Pharmos Natuur en biologisch Aloë Vera Blad

Ken je dat gevoel ; je hebt het druk met je gezin, je baan, en de dingen van alle dag. Tegenwoordig lijkt het wel alsof al je bij al je bewegingen worden geremd? Je voelt allemaal kleine onaangename pijntjes die je geduld op de proef stellen.. Je hebt misschien het idee dat het nooit meer beter zal worden ....

Met mijn FasciaBehandeling gaan we de strijd aan tegen de beperking van je beweginsvrijheid. We pakken samen de vermatting van jouw fascia aan en werken doelgericht naar een oplossing van volledige transformatie. Met hervonden evenwicht in je lichaamsstructuur kan óók jij, het leven van alledag vol energie en levenslust aan! 

Neem contact mij voor een gratis adviesgesprek op 0650814260 of irisiriskooij

 

 

 

Over Iris Kooij Natuurlijke Beauty & Fascia Behandelingen

Mijn naam is Iris Kooij en mijn praktijk voor Natuurlijke Beauty en Fascia behandelingen is gevestigd in Cruquius. 

Ik ben gespecialiseerd in holistische behandelingen die het zelfregenerende vermogen van je lichaam stimuleren. Ik ben opgeleid aan de Gantke® Akademie für Ganzheitliche Körperarbeit en met mijn fascia behandeling begeleid ik je op de weg naar transformatie en hernieuwd evenwicht in je lichaamsstructuur. 

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en partner van Pharmos Natuur werk ik tijdens mijn behandelingen alleen met Biologisch Aloë Vera Blad en de holistische producten  van Pharmos Natuur. Bij de behandeling werk ik samen met jou aan het natuurlijk verzorgen van buiten en van binnen van je huid.

Connectie door een persoonlijke benadering geeft mij al behandelaar de voldoening die ik graag uit mijn werk haal en maakt dat ik elke dag dankbaar ben voor het werk dat ik mag doen. 

 

 


Iris Kooij Natuurlijke Beauty & Fascia Behandelingen

Iris Kooij

Crommelinbaan 29K
2142EX Cruquius

Natuurlijke Beauty& Fascia Behandelingen