Villa Vijf33

Villa Vijf33
Vijfhuizen

In Villa Vijf33 inVijfhuizen kunnen therapeuten, coaches, masseurse n mediators terecht in een van de spreekkamers van 12 m2, en een behandelkamer met een massagetafel van 12 m2. Voor lezingen of workshops is een zaal van 50 m2 te huur.

Villa Vijf33 in Vijfhuizen biedt ruimte aan coaches, therapeuten, masseurs, mediators voor hun werk met cliënten.

Er zijn 2 spreekkamers en een behandelkamer, elk met een oppervlak van 12 m2. Deze laatste is voorzien van 2b infrarood warmtepanelen, wat een zeer comfortabele warmte biedt. Deze praktijkruimtes zijn gelegen aan de achterkant van het pand en kijken uit op de achtertuin. Er heerst een verstilde sfeer.

Huurders kunnen kiezen voor een of meer vaste dagdelen. Ook kan men per afspraak een kamer boeken.

De zaal voor lezingen of workshops is 10 x 5 m. Er zijn zowel stoelen als yoga-matten, kussentjes en dekens.

Huurders kunnen gebruik maken van een volledig ingerichte keuken.

Mia heeft haar eigen praktijkruimte voor (famiie)opstellingen, en Cees heeft zijn eigen keuken. Hij geeft kookworkshops, samenkoken en eten, en op verzoek kan hij lunches verzorgen voor b.v. dagworkshops. 

Villa Vijf33 heeft altijd een maatschappelijke bestemming gehad, eerst als huisartsenpraktijk, later als gezondheidscentrum met een huisarts, consultatiebureau, apotheek, fysiotherapie, enz. Toen er een nieuw gezondheidscentrum werd gerealiseerd in Vijfhuizen, kreeg Villa Vijf33 een bestemming als spiritueel centrum / centrum voor persoonlijke ontwikkeling.

Deze geschiedenis bepaalt mede de sfeer en energie in het pand. Voor de verbeteringen, die Cees en Mia aan het pand hebben aangebracht, is gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen, andere materialen zijn hergebruikt. 

Kom gerust eens kijken en praten over je ideeen. Dan kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over Villa Vijf33

Alles wat ik in mijn leven heb gedaan, geleerd en ervaren, heeft me bij familieopstellingen gebracht. Ik heb gelopen, gerend, gedanst, en ik ben gestruikeld en gevallen, soms zeer pijnlijk. En ik ben telkens weer opgekrabbeld en verder gekomen.

In 2016 trad er een grote verandering op in mijn leven. Mijn man, Cees Mooij, en ik werden getrokken naar Villa Vijf33 in Vijfhuizen en in een half jaar tijd was onze verhuizing van Haarlem naar Vijfhuizen een feit. Nu zijn wij de bewoners en beheerders van dit centrum. Wij hebben er onze eigen werkruimtes. Daarnaast kunnen ocaches, therapeuten, masseurs hier een werkplek vinden om hun cliënten te ontvangen. Er zijn ruimtes voor individueel werk of in kleine groepen, en een zaal voor lezingen of workshops. 

Het begeleiden van (familie)opstellingen leert me om met mededogen naar de mensen te kijken en me iedere keer weer te realiseren dat het mij past om oordelen achterwege te laten. Mijn intuïtie kan ik steeds verfijnder inzetten. Ik heb de moed om met de ingevingen en inzichten die ik krijg in soms heel verwarrende en schrijnende familieverhoudingen de onderliggende waarheid bloot te leggen. Vaak is het mogelijk om een beweging naar heling in te zetten, die uitwerking heeft in het dagelijks leven 

 


Villa Vijf33

Mia Macke

Kromme Spieringweg, 533
2141AK Vijfhuizen

Villa Vijf33