Gewichtsconsulent - Beweegcoach - Trainingsadvies en -begeleiding - Leefstijladvies

Goed in je vel 023
Haarlemmerliede

Goed in je vel zitten valt of staat met een evenwichtig voedingspatroon dat past bij jou. Ik help je graag om hiertoe te komen!

Goed in je vel zitten valt of staat met een evenwichtig voedingspatroon dat past bij jou. Dat klinkt makkelijker dan dat het is. Het is voor velen niet eenvoudig om te bepalen wat ze nu eigenlijk binnenkrijgen gedurende de dag, en bepalen wat je binnen zou moeten of willen krijgen, valt ook niet voor eenieder mee. Ik help je graag. We gaan het gesprek aan wat je doelen zijn en waarom. Wil je bijvoorbeeld afvallen, of juist aankomen, of heb je een ander doel? We brengen het in beeld. Vervolgens gaan we kijken hoe je voedingspatroon er momenteel uitziet. Op basis van dat beeld gaan we het gesprek aan over aanpassingen, en kunnen we kijken hoe we deze kunnen doen op een manier die niet ten koste gaat van je plezier in eten, en die vol te houden is. Samen brengen we je voedingspatroon en je smaak, plezier en doelen in balans.

Over Goed in je vel 023

Welkom, wat leuk dat je bij Goed in je vel 023 terecht bent gekomen. Ik ben Quirijn, het gezicht achter Goed in je vel 023. Ik ben van bouwjaar ’83 en mag met mijn gezin wonen in het mooie Haarlemmerliede.

Rode draad in mijn leven is die van gezondheid, beweging en sport. Balsporten, duursporten, teamsporten, individuele sporten: ik heb voor mijn gevoel alles de revue laten passeren. Niet omdat ik er per se goed in was, maar omdat ik het leuk vond (en vind!) en ik genoot van de beweging, coördinatie, concentratie en prestatie die ermee gepaard ging. Ik heb daarnaast al vroeg in mijn werkende leven kennis gemaakt met de vele gezondheidsfacetten die gepaard gaan met voeding, een gebied dat net als sporten en bewegen bijdraagt aan hoe je in je vel zit en waar ik grote belangstelling voor heb.

Vanuit deze achtergrond, aangevuld met opleidingen als gewichtsconsulent, trainer en beweegcoach, help ik graag mensen die hun gezondheid en levenskwaliteit een impuls wil geven door meer te bewegen, te beginnen met (gerichter) trainen, af te vallen, hun voedingspatroon beter in balans te brengen en vooral plezier te beleven aan goede voeding, beweging en training.

Mijn overtuiging is dat iedereen zijn of haar gezondheid een impuls geven. Niemand is te oud, te jong, te zwaar, te licht, te veel of te weinig getalenteerd, of te laat begonnen. Het gaat om plezier, om je lekker voelen en om je gezondheid. Het gaat om goed in je vel zitten. 


Goed in je vel 023

Quirijn Teunissen

Liedeweg 56b
2065 AL Haarlemmerliede

Gewichtsconsulent - Beweegcoach - Trainingsadvies en -begeleiding - Leefstijladvies