Cyclus Coach

Cyclus Coach Nicole
Roelofarendsveen

In mijn praktijk coach ik vrouwen te leven naar hun natuurlijke ritme waardoor ze minder lichamelijke klachten ervaren tijdens hun menstruatie en zich energieker voelen gedurende de hele maand. Daarnaast geef ik workshops.

Het is niet natuurlijk om menstruatie klachten te ervaren, toch hebben veel vrouwen wel last van hun menstruatie. Het bewust leven volgens de seizoenen van je menstruatiecyclus kan verschillende voordelen opleveren voor vrouwen. In een persoonlijk traject leer ik je hier meer bewustzijn op te krijgen, waardoor je je energieker gaat voelen en je minder menstruatie klachten ervaart.

Tijdens de workshops deel ik informatie over de verschillende seizoenen van de vrouwencyclus. In de lente bijvoorbeeld heb je een andere energie dan net voor je menstruatie. Het is een intessante en gezellige workshop waarin er ook aandacht is voor persoonlijke verhalen en vragen.

Over Cyclus Coach Nicole

Mijn naam is Nicole en ik woon in Roelofarendsveen. De 50 jaar ben ik met dankbaarheid gepasseerd.
Ik heb ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg. Op dit moment ben ik werkzaam als zorgconsulent binnen de zorgtechnologie. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier de opleiding Cyclustherapeut gevolgd. Mijn doel is om vrouwen van alle leeftijden, wel of niet menstruerend te begeleiden, te leven naar het natuurlijke ritme van hun cyclus, zodat ze zich energieker voelen.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen als je klachten ervaart,meer wilt leren over je eigen cyclus of het leuk zou vinden om deel te nemen aan een workshop. Het is ook mogelijk dat ik bij jou thuis de workshop kom geven

Blijf niet lopen met je klachten, laten we er samen naar kijken.


Cyclus Coach Nicole

Nicole Hoogenboom

Elzenstraat 14
2371TP Roelofarendsveen

Cyclus Coach