Cyclus Coach

Cyclus Coach Nicole
Roelofarendsveen

In mijn praktijk coach ik vrouwen te leven naar hun natuurlijke ritme waardoor ze minder lichamelijke klachten ervaren tijdens hun menstruatie en zich energieker voelen gedurende de hele maand. Daarnaast geef ik maandelijks workshops over het ritme

Het is niet natuurlijk om menstruatie klachten te ervaren, toch hebben veel vrouwen wel last van hun menstruatie. Het bewust leven volgens de seizoenen van je menstruatiecyclus kan verschillende voordelen opleveren voor vrouwen. In een persoonlijk traject leer ik je hier meer bewustzijn op te krijgen, waardoor je je energieker gaat voelen en je minder menstruatie klachten ervaart.

Tijdens de praktische en gezellige workshop wordt je meegenomen in de verschillende seizoenen van de vrouwencyclus. Zoals de natuur haar seizoen kent, heeft jouw cyclus deze ook. Tijdens de workshop krijg je vaardigheden aangereikt om de verschillende fasen van de vrouwencyclus te herkennen en ontdek je hoe je deze op een optimale manier kunt benutten. Dit stelt je in staat om soepeler mee te bewegen met de afwisselende energieën die zich voordoen gedurende de cyclus, van menstruatie tot menstruatie.  

Of je nu kampt met menstruatieklachten of je menstruatie niet meer ervaart door anticonceptie of de overgang, deze workshop biedt waardevolle inzichten. Door bewuster te worden van je cyclus verminderen klachten, neemt het aantal menstruatiedagen af, en boost je jouw energie gedurende de hele cyclus. 

Over Cyclus Coach Nicole

Mijn naam is Nicole en ik woon in Roelofarendsveen. De 50 jaar ben ik met dankbaarheid gepasseerd.
Ik heb ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg. Op dit moment ben ik werkzaam als zorgconsulent binnen de zorgtechnologie. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier de opleiding Cyclustherapeut gevolgd. Mijn doel is om vrouwen van alle leeftijden, wel of niet menstruerend te begeleiden, te leven naar het natuurlijke ritme van hun cyclus, zodat ze zich energieker voelen.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen als je klachten ervaart,meer wilt leren over je eigen cyclus of het leuk zou vinden om deel te nemen aan een workshop. Het is ook mogelijk dat ik bij jou thuis de workshop kom geven.

Blijf niet lopen met je klachten, laten we er samen naar kijken.


Cyclus Coach Nicole

Nicole Hoogenboom

Elzenstraat 14
2371TP Roelofarendsveen

Cyclus Coach