Petra Meiburg Coach in Hillegom

Petra Meiburg
Hillegom

Ik help jou om verbinding te krijgen met jezelf. Door coaching binnen óf buiten in de natuur bied ik jou rust, helderheid én inspiratie om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ik help jou om verbinding te krijgen met jezelf. Door coaching binnen óf buiten in de natuur bied ik jou rust, helderheid én inspiratie om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Hoe geef ik richting en zin aan mijn leven? Hoe maak ik de juiste keuzes? Hoe kan ik zijn wie ik ben? Hoe kan ik omgaan met prikkels? Welke baan past bij mij? Hoe kan ik oude emoties/ervaringen loslaten? Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee cliënten bij mij komen.

Als natuur- en wandelcoach neem ik je mee naar een mooie plek in de natuur.

Tijdens de coaching bied ik je een stevige en veilige basis zodat je kunt stil staan bij wat er nu in jou leeft. Ik bied je alle ruimte om dit te doorvoelen en te erkennen. Hierbij maak ik gebruik van de natuursymboliek. Alles wat we tegenkomen en meemaken tijdens onze wandeling gebruiken we om jouw vraag helder te krijgen. In de natuur voel je de ruimte om in beweging te komen en stappen te zetten richting het realiseren van je doelen. 

  • Wil je ervaren wat natuur- en wandelcoaching voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Tevens kun je bij mij terecht voor een: individuele (familie-)opstelling, energie-reading, healingsessie, SoulCollage®workshop, Nieuwe Maan Cirkel voor vrouwen en inspiratie- en bezinningswandelingen. 

Over Petra Meiburg

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk ruim 25 jaar als coach en trainer. Het allerliefste wat ik doe is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en training geven gaat mijn hart sneller kloppen.

Graag werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur, trainer intuïtieve ontwikkeling en natuurcoach veel bijzondere mensen met hun unieke levensverhaal ontmoet. Ik ben onder de indruk van de veerkracht die mensen hebben om vanuit hun probleem weer kansen te creëren. Graag lever ik hier een bijdrage aan. Om samen met jou te kijken naar wat er wel mogelijk is in jouw leven.

Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk zijn voor jou. Vanuit gemak en moeiteloosheid.

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn'. De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 


Petra Meiburg Coaching en Training

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Petra Meiburg Coach in Hillegom