Yogalen, Yoga en Wandelen in het Haarlemmermeerse Bos

Sandrasana
Heemstede

Ik geef Hatha Yoga in Heemstede, binnen op de Postlaan 2 en buiten in het Groenendaalse Bos en in het Haarlemmermeerse Bos

Steeds meer mensen komen erachter dat Yoga goed voor ze is. In deze drukke en hectische maatschappij is het heel fijn om even een moment rust te vinden. Bij Sandrasana kun je terecht voor Hatha Yoga binnen, in een fijne ruimte. Ook is het mogelijk om buiten Yoga te doen, gecombineerd met wandelen. De energie van het bos zorgt voor een extra demensie!
Woon je niet in de buurt, dan is de app Meditatie en Ontspanning misschien iets voor je. Even ontspannen wanneer het jou uitkomt. Als je liever hele lessen wilt volgen, kun je ook de app Yoga met je ogen dicht downloaden. Kijk op mijn website voor alle lessen en tijden. Ook geef ik regelmatig klankschalensessies. Hiervoor kun je me ook inhuren, bij je thuis of op je werk.

Over Sandrasana

Mijn naam is Sandra Diependaal, geboren in 1970 en moeder van 2 kinderen. Na ruim 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt als administratief medewerkster en yogadocente, werk ik nu als zelfstandige onder de naam Sandrasana.

Toen ik rond mijn 30ste overspannen raakte, ben ik begonnen met yoga. Ik vond het heerlijk en wist niet dat het bestond: ontspannen! Na 8 jaar op les te hebben gezeten ben ik zelf de opleiding gaan volgen aan de Yoga Academie Nederland, een 4-jarige opleiding. Sindsdien geef ik les aan tieners en volwassenen. Daarna heb ik de opleiding zwangerschapsyoga gevolgd. Ook heb ik Reiki I en II en geef ik klankschalen meditaties.

Ik geef les binnen in een fijne yogaruimte in Heemstede en buiten in het bos, in Heemstede en Hoofddorp Ook heb ik 2 apps gemaakt, "Meditatie en Ontspanning" en "Yoga met je ogen dicht". Ik vind het belangrijk dat veel mensen weten hoe ze zich kunnen ontspannen. En omdat ik er zelf zo laat achter kwam dat ontspannen zo goed en belangrijk is, wil ik dit overdragen aan tieners, zodat zij daar de rest van hun leven profijt van hebben.


Sandrasana

Sandra Diependaal

Kadijk 4
2104 AA Heemstede

Lid van beroepsvereniging

Yogalen, Yoga en Wandelen in het Haarlemmermeerse Bos