MeerPower (golf)yogadocent, gewichtsconsulent, orthomoleculair adviseur

MeerPower yoga voeding coaching
Hoofddorp

Minder stress? Geen last van (lage) rugklachten? Minder stijfheid ervaren? Meer focus en energie krijgen? Kies een yogavorm die goed bij je past: golfyoga (mindful), yin yang of power/vinyasa yoga (actief). Op dinsdag- en donderdagavond en zaterdag!

Naarmate je ouder wordt, krimp je ook. Je wervelkolom zakt als het ware wat in. De yogalessen die ik geef zijn ook gericht op het verlengen en versoepelen van de wervelkolom. In de lessen komen bewegingen aan bod in alle vlakken en assen. Voorover, achterover, links, rechts en rotaties. Je ervaart zo meer bewegingsruimte omdat je ROM (range of motion) vergroot. Een yogahouding (asana) met een rotatie is bijvoorbeeld prettig voor het golfen maar je ervaart ook de voordelen bij het autorijden en fietsen als je achterom moet kijken. Yoga is complementair aan bijna iedere sport. Ook verminderen of verdwijnen vaak je rugklachten omdat je sterker wordt. Doordat je goed naar je lichaam leert luisteren zul je minder snel geblesseerd raken. Mijn lessen zijn ook mindful waardoor je tot rust komt. Je wordt meer bewust van je ademhaling die je kunt opserveren in meditatie. Ook  relaxte ademhalingsoefeningen helpen hierbij. Elke les is net weer even anders zodat het leuk en afwisselend blijft. Kom zelf ervaren wat yoga jou op kan leveren. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de website van Meerpower.

Dinsdagavond 1 x per maand met afwisselde thema's van 19.15 - 21.30 yin yoga XL

Donderdagavond 19.15 - 20.30 uur golfyoga en van 20.45 - 22.00 poweryoga

Zaterdagochtend 9.15 - 10.30 uur yin/yang yoga en van 10.45- 12.00 poweryoga

 

 

Over MeerPower yoga voeding coaching

Ik ben op latere leeftijd met yoga begonnen en dat heeft mij veel gebracht. Meer innerlijke rust, veerkracht, spierkracht en lenigheid. Bij de AALO heb ik al mijn diploma's gehaald en ik geef nu lessen in yin yoga, power/vinyasa yoga en golfyoga. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen en heb ik inmiddels een aantal aanvullende opleidingen gevolgd in meditatie, filosofie, anatomie, begeleiding en ademhalingsoefeningen. 

Voeding heeft ook mijn interesse en ik heb de opleiding voor Gewichtsconsulent en Voedingsdeskundige gevolgd. Ik was me er niet zo bewust van dat voeding ook helend kan zijn. Dat heb ik geleerd in de opleiding tot orthomoleculair adviseur. Voeding en beweging zijn beide nodig om je goed te voelen maar ook om niet ziek te worden. Ik fiets en wandel graag en sport veel. Tennis, hockey en golfen. Vanuit deze interesse is ook de golfyoga ontstaan.


MeerPower yoga voeding coaching

Bernette van Diesen

Kooimeerstraat 3
2131 AT Hoofddorp

Lid van beroepsvereniging

MeerPower (golf)yogadocent, gewichtsconsulent, orthomoleculair adviseur