Natuurlijke verzorging van body, mind, soul en huis met Essentiële Oliën | Hoofddorp

Vandaag de dag zijn de dingen waar we dagelijks aan worden blootgesteld het schadelijkste dat onze gezondheid beïnvloed... En omdat je je er niet eens van bewust bent, zou je het van sommige dingen dus ook niet verwachten. Zo zijn bijvoorbeeld de verzorgingsproducten die men veelal gebruikt ziczelf, het huis en de kinderen juist datgene waardoor ons lichaam, onze gezondheid en onze emoties uit balans zijn. 
Denk aan ontregelde nachtrust, stress, seizoenskwaaltjes, slechte weerstand, onrustige hoofd of lijf, ontregeld lichaam etc.

Een meer holistic lifestyle is makkelijker dan je denkt; wij hebben het ook in kleine stappen gedaan! We zijn begonnen om onze gezondheid te ondersteunen met de Essentiële Oliën van Young Living. Daarna hebben we langzaam al onze synthetische producten vervangen met de natuurlijke produkten van Young Living. Zo zijn er verzorgingsproducten voor mannen, vrouwen, kindjes, minerale make-up, natuurlijke schoonmaakproducten of de basis ingredienten als je graag zelf maakt, supplementen voor sportliefhebbers maar ook producten ter ondersteuning van sportprestaties en nog veel meer.Wil je ook een een toxic free lifestyle? Maar geen idee waar te beginnen?
Elke maand geven we gratis trainingen op locatie, begeleiden we een (online) community waarin we onze leden leren hoe je een natuurlijke lifestyle kunt inzetten voor jezelf en je gezin. Meer informatie hierover bieden we aan via de mail, telefoon of via onze Instagram, Facebook pagina en onze website.  

Over Daniëlle & Ed Slingerland | Hoofddorp

Hallo welkom leuk dat je meer wilt weten over ons!

Danielle & Ed werden verliefd in 1989 in Benidorm en zijn sindsdien onafscheidelijk. Inmiddels al wat jaren getrouwd, hebben wij een druk maar gezellig huishouden met 2 tienerzoons Michael en Colin, 1 ex-hulphond Tim en Violet onze lieve kat.

Young Living werd geintroduceerd in ons leven in een stressvol seizoen in ons leven, waarin we slecht sliepen en we beiden te gespannen waren; op aanraden van een vriendin kochten we een Premium Starter Kit met daarin 11 Essentiële Oliën. We waren al een aantal jaren bezig met een healthy lifestyle en de Essentiële Oliën pasten daar perfect bij. Inmiddels ondersteunen ze ons gezin op allerlei vlakken; we zetten de oliën echt in op alle gebieden: school, werk, sport, beauty, huishouden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een olie voor!

We wilden onze ervaringen graag delen met anderen, dus de keuze om als distributeur met deze oliën bezig te zijn was dan ook snel gemaakt. We worden blij als we andere mensen kunnen helpen om een natuurlijkere levenstijl in te zetten. Daarnaast helpen we ons team om hun dromen te verwezenlijken, financieël onafhankelijk te worden door net als wij een eigen business op te bouwen met Young Living.

Ons leven is op zo'n positieve manier veranderd; dat gunnen we iedereen, daarom delen we waar en wanneer we kunnen wat Young Living en een natuurlijkere lifestyle je kan brengen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Agenda Oiled by Nature


Foto 1 Daniëlle & Ed Slingerland Foto 2 Daniëlle & Ed Slingerland Klik om te vergroten

Oiled by Nature
Daniëlle & Ed Slingerland


Professionals in de categorie Wellness

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Stressmanagement Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!