Zoek in de agenda van Bewust Haarlemmermeer


september 2020

Samen koken / samen eten

VR 18 sep 14.00 uurVoedingsadvies & Coachingworkshop
Samen koken / samen eten

Samen koken / samen eten. Je wordt uitgenodigd om zelf de handen uit de mouwen te steken en in overleg een gerecht te creëren. Cees kookt veganistisch, met biologische producten. Hij is geïnspireerd door de Japans / macrobiotische keuken.
Villa Vijf33
Cees MooijVijfhuizen
Familieopstellingen met voorwerpen en poppetjes

ZO 20 sep 10.30 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Familieopstellingen met voorwerpen en poppetjes

Workshop familieopstellingen met voorwerpen Lekkerder in je vel, rust in je hoofd, een hart dat zich opent, beter functioneren in werk en privé, dat kan een (familie)opstelling je brengen. We doen opstellingen met issues van de deelnemers.
Constellations at work
Mia MackeVijfhuizen

oktober 2020

Workshop -wet van aantrekking- VERNIEUWD

DO 01 okt 9.30 uurZelfrealisatieworkshop
Workshop -wet van aantrekking- VERNIEUWD

Wat trek jij aan in je leven? Waarom trek jij dat aan? Kun je je aantrekkingspunt veranderen? Ik leer het je graag in een kleine groep (max. 8 mensen) waardoor er genoeg individuele aandacht voor jou is. Een levensveranderde workshop!
Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Hellen Van RooijenRijsenhout
Sense Yourself Retreat (1 dag)

ZO 18 okt 9.30 uurMindfulness & Compassieretraite
Sense Yourself Retreat (1 dag)

One Day retreat - Sense YourSelfVoel je thuis en welkom bij Sense YourSelf, dit is je toevluchtsoord om even te ontsnappen aan jouw dagelijks 'moeten enzorgen voor anderen. Een dag om je op te laden en naar binnen te keren.Deze wellness-retra
SENSE Coaching, Training & Retraites
Claudia RobertBadhoevedorp

november 2020

BEWUSTZIJN als medicijn!

VR 20 nov 19.30 uurNatuurgeneeskundepresentatie
BEWUSTZIJN als medicijn!

presentatie die je leert dat ELKE ZIEKTE volkomen te verklaren is volgens de 5 natuurwetten van Dr. Hamer. Jouw ziekte vertelt jouw verhaal! Wéét wat je lichaam je vertelt en verhoog je bewustzijn op ziekte!
Natuurlijk vertrouwen
Hellen van RooijenRijsenhout

mei 2021

Ibiza Retreat - Sense Your Purpose

ZA 15 mei 15.00 uurReizen & Vakantiesretraite
Ibiza Retreat - Sense Your Purpose

Ga je mee naar Ibiza? Even weg van alles...een reis die helemaal om jou draait. Heerlijk eten, mooie inzichten en vooral weer leren genieten van wat er is!
SENSE Coaching, Training & Retraites
Claudia RobertIbiza
Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Stressmanagement Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!