Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30okt 2020
Sjamanic Drum Journey; Ontdek je Krachtdier.

Sharonna Yoga
Hoofddorp

Krachtdieren zijn spirituele begeleiders. Ze geven jou symbolische boodschappen door om je te beschermen, te inspireren en zelfvertrouwen te geven. Ontdek wat jouw krachtdier is en welke boodschap hij voor jou heeft.

Een drum journey is een sjamanistisch ritueel dat je meeneemt op reis in jezelf met de intentie je krachtdier (totemdier) te ontmoeten. Deze bijzondere ontmoeting helpt je jouw intuitieve vermogens en innerlijk weten te ontdekken, vergroten en versterken.

Een krachtdier is een zielsgids en spirituele begeleider. Het verschijnen van een dier brengt een symbolische boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de situatie veranderd, dan kan het gebeuren dat een krachtdier verdwijnt of verandert en er een ander dier opduikt dat zijn plaats inneemt en je naar de volgende periode begeleidt. Een krachtdier waakt over je levensenergie, waarschuwt je, beschermt je, helpt je oude patronen los te laten, geeft je moed en kracht om taken uit te voeren en helpt bij helende behandelingen.

De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je met mijn stem mee op reis. De sjamanendrum heeft als taak je in tranceachtige bewustzijnsstaat te brengen zodat je je in verbeelding en creatieve visualisatie mee kunt laten voeren. Zo kun je je krachtdier ontmoeten en ontdekken welke boodschap hij voor jou heeft. De kwaliteiten van het dier zeggen iets over de hulp en begeleiding die je op dat moment in je leven kunt gebruiken.

Na afloop is er thee en kunnen we delen en de betekenis opzoeken van de dieren die er aan ons zijn verschenen.

Lees de recensies op mijn site yoga-massages

Informatie

30 okt 2020
19.30 - 21.00
15,00

Waar?

Sharonna Yoga, OBS de Optimist Floriande
Deltaweg 109, 2134 XS
Hoofddorp

Sjamanic Drum Journey; Ontdek je Krachtdier.