05jul 2021
Hoe wordt jij online stralend zichtbaar in slechts 3 stappen.


Online

Zichtbaar durven zijn, stralen, een goed verhaal en dat alles opgenomen in video met je eigen smartphone. Actief mee doen met deze online workshop geeft dat je meteen een resultaat hebt. Durf jij? Doe je mee? Wie wij zijn? Zie de video onderaan.

Op 5 juli geven 3 vrouwen met elk hun eigen expertise, samen een online workshop: ''Hoe wordt jij online stralend zichtbaar in slechts 3 stappen''.

Het leuke van deze workshop is dat je actief kan meedoen zodat je ook meteen een resultaat hebt. Zichtbaar durven zijn, stralen, een goed verhaal hebben en dat alles opgenomen met je eigen smartphone.
Een sneakpreview naar het webinar? De ''whats in for you'' en een kennismakeing met de 3 professionals horen en zien? Dan even naar beneden scrollen als je tekst hebt gelezen. Wij hebben een fimpje opgenomen voor jou. ;)

Wat je nodig hebt zijn je smartphone, een spiegel, wat make-up, een wijn- of olijffles, een bezemsteel (als je geen selfiestick hebt) en een stevig (postbode)elastiek ;)  Jaha we maken het spannend.

Deelname bedraagt €34,50 ex btw en voor € 1,00 ex btw extra kan je iemand ook mee laten doen. (En desnoods het bedrag delen)
Wil jij nu deelnemen stuur dan een mail naar : info met als onderwerp: Ja ik doe mee op 5 juli.
Je krijgt een factuur gemaild waarbij na betaling jouw plaats is gereserveerd.
Uiterlijke aanmeld datum is 30 juni.!

Heb je nog vragen dan kan je met mij contact opnemen via mail of telefoon.
 

Informatie

05 jul 2021 | Uiterlijke aanmeld datum is 30 juni 2021!
14.00 - 16.00
34,50 ex btw. Voor leden BHM €24,95 ex btw. En voor €1,00 EX kan je iemand uitnodigen mee te doen

Waar?2151 DV Online

Contact

Hoe wordt jij online stralend zichtbaar in slechts 3 stappen.