Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10jun 2022
Yoga & Soundhealing Retreat in Zeeland van 10 t/m 12 juni

Sharonne Yoga
Noordgouwe in Zeeland

De Hatha yoga is gericht op bewust bewegen, voelen en ademen om helemaal tot jezelf te komen in een meditatieve sfeer. ​De klankschalen en andere instrumenten hebben een helende werking op het lichaam. Resoneer je hiermee?

In het weekend van 10-12 juni geef ik een retreat in het mooie Kuuroord de Schouw. Een verwenweekend om even helemaal afstand te hebben en tot jezelf te komen. Laat je verwennen in een mooie omgeving met fijne yogalessen, gezond eten en heerlijke wellness.

Ik neem je mee naar een prachtige omgeving waar we kunnen genieten en ontspannen van de rust en schoonheid. De yogalessen in combinatie met de klankschalen en andere instrumenten helpen je thuiskomen bij jezelf. Er is een programma opgesteld van verschillende afwisselende lessen en er is genoeg ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Een geheel verzorgd weekend waarvan je nog lange tijd kunt nagenieten.

Ik ben heel blij dat ik een retreat mag geven op deze mooie plek waar ik al zolang kom als masseuse. De weekenden zijn altijd heel inspirerend met lieve mensen en goede workshops. Het is een prachtige plek met een mooie sauna en tuin. Voldoende ruimte om samen te zijn en je terug te trekken. Je wordt verzorgd met heerlijk vegatarisch eten en als je wilt kun je je laten masseren. Al deze mogelijkheden maken de retreat compleet. Een echt waardevol cadeau voor jezelf!

Informatie

10 jun 2022 t/m 12 jun 2022
16.00 - 14.00
295,00 vanaf €295
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Kuuroord de Schouw
Donkereweg 1
4317 AM Noordgouwe in Zeeland

Yoga & Soundhealing Retreat in Zeeland van 10 t/m 12 juni