01okt 2022
Workshop hypnose: feiten, fabels en mogelijkheden

Kr8!Coach
Hoofddorp

In deze workshop neem ik je mee door de geschiedenis van hypnose, de misvattingen over hypnose, laat ik ervaren hoe hypnose voelt en wat je er zelf al mee kan bereiken tijdens zelfhypnose.

Angst voor hypnose is onterecht. Het is een andere bewustzijnstoestand waar je meerdere keren per dag al onbewust in terecht komt. Waarin je onderbewustzijn meer open staat voor suggesties. In deze toestand kun je het onderbewustzijn positieve helende gedachten meegeven. Omdenken tijdens een andere bewustzijnstoestand noem ik dat. Omdat dit zo mooi is en het zo jammer is dat er verkeerde ideeën over hypnose zijn organiseer ik op zaterdag 1-10-2022 voor de eerste keer de workshop Hypnose, feiten, fabels en mogelijkheden.

Tijdens de workshop neem ik je mee door de geschiedenis van hypnose, de misvattingen over hypnose, laat ik ervaren hoe hypnose voelt en wat je er zelf al mee kan bereiken tijdens zelfhypnose. Geen rare fratsen maar kennis en leuke ervaringen opdoen waar jezelf thuis verder mee kan werken en je kan verwonderen over de mogelijkheden van jouw onderbewustzijn. 

Ik houd de groepen tijdens de workshops klein zodat we veel kunnen oefenen en er ook ruimte is voor persoonlijke vragen. Is de workshop vol of kun je op zaterdag 1-10 niet? Kijk dan gerust dan op mijn website voor de volgende datum en schrijf je alvast in!  

Inschrijven kan door een mail naar: infokr8coach te sturen. Of bel 57344366 voor informatie.

Wie weet tot ziens!

Hester Zonnenschijn Hypnotherapeut.

kr8coach

Informatie

01 okt 2022 | zaterdagmiddag
13.00 - 16.30
85,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Inner Balance Center Hoofddorp
Jadelaan 133
2132XZ Hoofddorp

Workshop hypnose: feiten, fabels en mogelijkheden