Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05feb 2023
3 daagse Massage Cursus

Sharonna Yoga
Rijsenhout

Tijdens een 3 daagse massage cursus leer ik je al mijn tips en tricks voor een goede ontspannings massage. We behandelen de gebieden waar klachten zich het meest ophopen zoals rug/schouders, nek/hoofd en voeten.

3 daagse Massage Cursus.

De cursus bestaat uit 3 lesdagen en is bedoeld om je te leren een ander te helpen ontspannen en helen met de juiste techniek en houding. Na afloop van deze praktische & leerzame cursus ben je in staat een gehele lichaamsmassage te geven. 

Masseren is een eeuwenoude techniek ontwikkeld vanuit zelfbehandeling tegen pijnvermindering. Masseren is het vakkundig wrijven, strijken en kneden van lichaamsdelen. Het helpt ontspannen, stimuleert de doorbloeding en vochtafvoer en vermindert pijn. 

Voor wie; degenen die hun massagekunsten willen vergroten om hun naasten te laten ontspannen en klachten helpen verlichten. 

Wat; je leert de basics van anatomie en fysiologie. Effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijk houding. We behandelen gebieden waar spanningen zich het meest ophopen en het best afgevoerd kunnen worden, zoals rug/schouders, nek/hoofd en voeten/onderbenen. 

Wanneer; Zondag 5, 12 & 19 februari '23. 

Waar; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout.

Kosten; €375 incl btw, certificaat, lesmateriaal & lunches. 

​"Dit was een geweldige cursus, veel geleerd in drie dagen tijd maar op een leuke gezellige ontspannen manier. Sharonna weet altijd een fijne sfeer te creëren met haar rustige uitstraling! Daarnaast geeft ze zelf de meest fantastische massages dus een betere juf is er naar mijn idee niet!"

Informatie

05 feb 2023 t/m 19 feb 2023 | Vrijdag 25 mrt, 1 & 8 apr van 10u tot 15u.
10.00 - 15.00
375,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen
Bennebroekerweg 2
Rijsenhout

3 daagse Massage Cursus