Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20mrt 2023
Drumjourney Ontdek jouw Krachtdier

Sharonna Yoga
Hoofddorp

Een Sjamanistisch drumjourney is een reis naar de benedenwereld met de intentie op zoek te gaan naar jouw krachtdier. Ontvang boodschappen van inspiratie en kracht, vertrouw en vergroot jouw intuïtieve vermogens tijdens deze bijzonderdere reis.

Een Sjamanistische drumjourney is een reis met de intentie je krachtdier (totemdier) te ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting die je helpt je intuitieve vermogens te vergroten. Ontdek en vertrouw je eigen krachten.

Een krachtdier is een zielsgids. Het verschijnen van een dier brengt een boodschap, een bepaalde kracht en verwijst naar eigenschappen die begrepen en gezien willen worden. Heb je je taak volbracht of is de situatie veranderd, dan kan het gebeuren dat een krachtdier verdwijnt of verandert en er een ander dier opduikt dat zijn plaats inneemt en je naar de volgende periode begeleidt. Een krachtdier waakt over je levensenergie, waarschuwt je, beschermt je, helpt je oude patronen los te laten, geeft je moed en kracht om taken uit te voeren en helpt bij helende behandelingen.

Een Drumjourney is een meditatieve begeleide reis met de intentie op zoek te gaan naar je krachtdier(en). De setting is eerst wat yoga en ontspanningsoefeningen en daarna liggen. In ontspanning neem Ik je met mijn stem mee op reis. De sjamanendrum heeft als taak je te ontspannen en in trans te brengen zodat je je met je onderbewuste en fantasie mee kunt laten voeren. Hierin kunnen hele mooie dingen ontstaan waarbij je de spirituele wijsheid opgeslagen in jezelf aanboort. De kwaliteiten van het dier zeggen iets over de hulp en begeleiding die je op dat moment in je leven kunt gebruiken.

Na afloop is er thee en kunnen we delen en de betekenis opzoeken van de dieren die er aan ons zijn verschenen.

Informatie

20 mrt 2023
19.30 - 21.00
20,00

Waar?

Sharonna Yoga, OBS de Optimist Floriande
Deltaweg 109
2134 XS Hoofddorp

Drumjourney Ontdek jouw Krachtdier