Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01jul 2023
Een ontdekkingsreis naar onvoorwaardelijke liefde en universele scheppingskracht

Gerrit Verweij
Hoofddorp

ONS GODDELIJK BEWUSTZIJN, een ontdekkingsreis naar onvoorwaardelijke liefde en universele scheppingskracht. Voor wie inzicht zoekt in hogere lagen van bewustzijn om meer bij te kunnen dragen aan een liefdevolle en duurzame samenleving.

Op zaterdag 1 juli a.s. presenteer ik mijn boek ‘ONS GODDELIJK BEWUSTZIJN, in Hotel Ninety Nine, Kruisweg 601, 2132 NA Hoofddorp. OV-halte dichtbij. Parkeren en toegang gratis. Graag vooraf per email aanmelden.

De groei van jouw bewustzijn draagt bij aan een liefdevolle en duurzame samenleving

Dit boek is voor wie inzicht zoekt in hogere lagen van bewustzijn. De groei van ons bewustzijn is onze wezenlijke bijdrage aan een betere wereld. Bewustzijn is wijsheid, uit ervaring verkregen. Het creëert ons mensbeeld, ons wereldbeeld en onze  geloofsvisie. Het groeit door het oplossen van problemen en is onze gids op onze ontdekkingsreis naar onvoorwaardelijke liefde en enorme scheppingskracht.

Dit boek leidt ons langs alle dimensies van bewustzijn, elk met een unieke leeropgave. Wat we ontdekken, hebben we altijd al bij ons gedragen in ons DNA. Stap voor stap halen we het uit ons onderbewustzijn naar boven. In de eerste dimensie gebruiken we nog maar 2% van ons DNA, in de hoogste dimensie beschikken we over ons volledige potentieel, het goddelijke in onszelf.

Gerrit Verweij is als lichtwerker actief als life coach, astroloog, helderziende en regressietherapeut. Hij helpt mensen bij het loslaten van innerlijke blokkades en bij de overgang naar hogere dimensies van bewustzijn. Hierdoor kunnen ze hun levensvraagstukken, vanuit een ruimer perspectief, effectiever oplossen en meer liefde en geluk in hun leven ervaren.

Eerder verschenen boeken van Gerrit zijn ‘Ontdek je Grote Kracht, het leven als ontdekkingsreis’ en ‘Groeiend Bewustzijn, een duurzame samenleving in de zesde dimensie’.

Informatie

01 jul 2023
14.00 - 16.00
0,00
Maximaal 50 deelnemers.

Waar?

NinetyNineHotel
Kruisweg 601
2132 NA Hoofddorp

Een ontdekkingsreis naar onvoorwaardelijke liefde en universele scheppingskracht