Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2023
Make-up workshop! Leer jouw persoonlijke look maken voor prive / werk.

Mooi van binnen Mooi van buiten
Nieuw Vennep

Heb jij het idee dat je gezien wordt zoals je bent? Hier kan je privé maar ook op werk tegen aanlopen. Leer jouw persoonlijke natuurlijke make-up stijl zelf te maken.

Is het belangrijk voor jezelf en / of jouw bedrijf dat je 'goed' overkomt? Dit kan met live contact zijn of online.
Thuis in je prive omgeving maakt het vaak niet zo uit.  Je kent vast wel de reclame van die ene drogisterij keten waar de vrouw zelfs in haar pyama naar het schoolplein gaat om de kinderen nog iets na te brengen. Echt vrolijk kijkt ze daar niet bij.

Of herken je dat je opstaat en in de spiegel kijkt en een vermoeide blik terug krijgt van de spiegel? Hoe voel je je dan? En wat doe je dan daaraan?

Of voor je bedrijf zijn toch weer wat selfie's nodig voor het personnlijke contact op de sociale media? Hoe is dat voor jou?

Vaak worden we wat nonchelant met hoe we overkomen in de zomer want het is toch mooi weer. Nu komt de herfst periode eraan en dan komen we in een overgangs fase.
Tijdens deze workshop leer ik je hoe jij bij jouw passende look(s) maakt. Persoonlijke uitleg want elk gezicht is eigen.
Al kijk je nog zoveel you tube filmpjes, als jouw gezichtsbouw niet bij zit, heb je daar weinig aan. Vandaar dat ik deze workshops geef om jou daar verder in tre helpen.  Je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag. We gebruiken het puur natuurlijk mak-up merk wat in de lokatie, de schoonheidssalon aanwezig is.

Aanmelden graag door een mail te sturen naar info
Graag uiterlijk woensdag 20 september ivm de voorbereiding.
 

Informatie

23 sep 2023
10. - 12.30
35,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Schoonheidsalon Huid by Amanda
Elemastraat 85
2151 DV Nieuw Vennep

Contact

Make-up workshop! Leer jouw persoonlijke look maken voor prive / werk.