01mrt 2024
Massage Cursus 3 weekenden

Sharonna Yoga
Rijsenhout

Tijdens de massage cursus leer je in 3 weekenden al mijn tips en tricks voor een goede ontspannings massage. We behandelen de gebieden waar klachten zich het meest ophopen zoals rug/schouders, nek/hoofd en voeten.

Massage Cursus in 3 weekenden.

De cursus bestaat uit 3 weekenden en is bedoeld om je te leren masseren met de juiste techniek en houding. Na afloop van deze praktische & leerzame cursus ben je in staat een gehele ontspannen lichaamsmassage te geven. 

Masseren is een eeuwenoude techniek ontwikkeld vanuit zelfbehandeling tegen pijnvermindering. Masseren is het vakkundig wrijven, strijken en kneden van lichaamsdelen. Het helpt ontspannen, stimuleert de doorbloeding en vochtafvoer en vermindert pijn. 

Voor wie; degenen die hun technieken willen vergroten voor een goede, helende en ontspannen massage. 

Wat; je leert de basics van anatomie en fysiologie. Effectieve handgrepen voor een goede massage met de juiste innerlijke en uiterlijk houding. We behandelen gebieden waar spanningen zich het meest ophopen en het best afgevoerd kunnen worden, zoals rug/schouders, nek/hoofd en voeten/onderbenen. 

Wanneer; 1 & 2 / 15 & 16/ 29 & 30 maart. Vrijdagavond van 19 tot 22u en zaterdag van 10-15u.

Waar; Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout.

Kosten; €185 per weekend, incl lesmateriaal, thee/sap & gezonde snacks.

De weekenden zijn ook eventueel los volgen, bij deelname aan de 3 weekenden ontvang je een certificaat.

​"Dit was een geweldige cursus, veel geleerd in drie dagen tijd maar op een leuke gezellige ontspannen manier. Sharonna weet altijd een fijne sfeer te creëren met haar rustige uitstraling! Daarnaast geeft ze zelf de meest fantastische massages dus een betere juf is er naar mijn idee niet!"

Informatie

01 mrt 2024 t/m 30 mrt 2024 | Vrijdag 1 & 2/ 15 & 16/ 29 & 30 mrt
19.00 - 15.00
185,00 per weekend
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen
Bennebroekerweg 2
Rijsenhout

Contact

Massage Cursus 3 weekenden