Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Goed en gezond slapen
MA 06 januari | 20.00-21.30 uur | Nieuw Vennep

0,00


Wil je graag beter slapen? fit en vol energie de nieuwe dag beginnen? 

Goed en gezond slapen is net zo belangrijk voor lichaam en geest als gezond eten.Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteitsproducten die het dagelijkse leven veraangenamen. Dit betekent ook een goed slaapklimaat en uitgerust de dag beginnen.
Benieuwd naar de unieke producten die dat mogelijk maken?

De inspiratie voor de ontwikkeling van de speciale Klimawell producten is afkomstig uit de natuur; in de luchtzuiverende en ontgiftende werking van bossen en mossen. 
Net als natuurlijk mos filtert Klimawell de lucht en zorgt zo voor een unieke slaapervaring. Door verontreinigende stoffen te binden met de ontgiftende eigenschappen van Klimawell wordt het slaapklimaat verbeterd. Zo wordt de basis voor jouw gezonde slaapsfeer gelegd waarmee een natuurijke omgeving wordt gecreëerd waarbinnen je perfect kunt ontspannen. Je lichaam ontspant, de huid ademt vrij en je wordt 's ochtends uitgerust wakker. Fit en energiek om de nieuwe dag te beginnen. 

Kom een onvergetelijke ervaring opdoen in de vorm van. een gezellige en informatieve demonstratie van producten die aan een goede, gezonde slaap bijdragen.
Profiteer van deze gelegenheid om de producten in uw eigen omgeving uit te testen en ervaar wat deze producten voor jou persoonlijk kunnen bijdragen aan een goede nachtrust.

 

Informatie + Aanmelden » CVitality | Elvira Harder

cvitality.nl

CVitality
Gommerskerspel 6
2151 RA Nieuw Vennep

Elvira Harder
0620323325/0620323325
elvira AT cvitality DOT international

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!