Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familieopstellingen, workshop
ZO 12 januari | 10.30-17.00 uur | Vijfhuizen

25,00 | voor de faciliteiten, en een bijdrage voor de inhoud van de workshop, naar eigen waardebepaling


Voel je je altijd weer het kleine meisje bij je ouders?

Val je steeds weer op de verkeerde man/vrouw?

Ben je verwikkeld in een vechtscheiding?

Loopt het op je werk niet zoals je zou wensen?

Heb je een probleem met geld?

In een opstelling kun je zicht krijgen op de onderliggende dynamiek, die deze situaties in stand houdt. Wat speelt er werkelijk? Wat belemmert je en kost je teveel energie?

“Opstellingen” werkt vanuit een innerlijke urgentie, wat in jou vraagt om aandacht? Dit kan liggen op diverse levensgebieden: familie, partners, werk, lichamelijke klachten, ineffectief gedrag waar je vanaf wilt, enz.

Eerst kijk ik met jou we of we de vraag onder de vraag kunnen vinden, dan krijg ik een ingeving welke vorm van opstellen een ingang kan zijn voor dit specifieke issue. Dat leg ik aan je voor en jij kunt voelen of dat resoneert (of niet). Je vraagt representanten voor personen en/of abstracties, die je vervolgens een plek in de ruimte geeft. Daarmee ontstaat een energieveld, waar informatie beschikbaar komt. Deze informatie wordt uitgenodigd door jouw vraag / thema / probleem.

De eerste fase in de opstelling is om uit te vinden wat er werkelijk speelt, de tweede fase is een beweging naar heling.

Mijn jarenlange ervaring met opstellingen, mijn zich steeds verder uitbreidende kennis en inzicht van dynamieken, en het open staan voor waar het in déze specifieke situatie om gaat helpen mij om iedere keer weer onbevooroordeeld het veld te betreden.

 

Informatie + Aanmelden » Constellations at work | Mia Macke

www.constellations-at-work.nl

Constellations at work
Kromme Spieringweg 533
2141AK Vijfhuizen

Mia Macke
0634017341
mia AT constellations-at-work DOT nl

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!