Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31jan 2020
De helende kracht van goud (deel I) - lezing Steven de Koenigswarter

Bewust Haarlemmermeer
Vijfhuizen

Wat kunnen wij, als moderne mens leren van de aloude beschaving van de Sumeriërs en het goud, als het gaat om onze gezondheid? Deze fascinerende lezing (Engelstalig!) gaat over zeer oude kennis uit het verleden, longevity en kwaliteit van leven.

Deze lezing, getiteld ‘De helende kracht van goud’ geeft een fascinerende inkijk in een mysterieus verleden van onze planeet en de mensheid. Tijdens deze  Engelstalige lezing, verdeeld over twee avonden (vrijdagavond 31/1 en zaterdagavond 1/2), neemt Steven de Koenigswarter, oprichter en eigenaar van The Health Factory, je mee naar een ver verleden en zal hij mysteries ontrafelen die tot op de dag van vandaag niet zijn onthuld verklaard. In deze historie spelen edelmetalen, die op aarde altijd aanwezig zijn geweest, een cruciale rol. Na deze lezing zul je begrijpen waarom goud en andere edelmetalen, waaronder platina, ‘De King of Medicine’ en de ‘Medicinal Metals’ worden genoemd.

 

Hoe het allemaal begon

Steven's verhaal gaat over zijn periode als fotograaf waarin zijn gezichtsvermogen werd bedreigd door een ziekte en hij zichzelf daarvan genas door hetzelfde natuurlijke element te gebruiken, waar hij elke dag als fotograaf mee werkte: zilver.

 

Steven zal vertellen hoe hij een reis begon die hem leidde tot het opnieuw ontdekken van het begin van de geschiedenis van de mens en de oorspronkelijke waarde van goud en andere edelmetalen. Hij zal ingaan op de verborgen geschiedenis van deze planeet en vertellen hoe ze in de oudheid edelmetalen gebruikten en hoe dit in verband staat met onze huidige tijd.

 

Een van de oudste aardse beschavingen, Sumerië, een beschaving die 6000 jaar geleden eindigde, legde hun geschiedenis vast op cilinderrollen. De informatie op deze cilinderrollen vertoont veel gelijkenis met de Bijbel.

In feite lijkt het Oude Testament een samengevoegde versie te zijn van de informatie op deze rollen. Daarin wordt gesproken over mensen die 10 duizenden jaren leefden. Abraham en Mozes hebben ook meer dan 900 jaar geleefd.

 

Voor wie is deze lezing?

Deze lezing geeft essentiële informatie professionals die werken in  natuurlijke gezondheidspraktijken en aan iedereen die geïnteresseerd is in zijn eigen gezondheid en bewust in het leven staat.

 

Zit hier iets van waarheid in? Wat is de connectie met goud?

Waarom was goud in de eerste plaats zo waardevol?

Hebben alchemisten goud voor gezondheidsproblemen gemaakt?

 

In deze lezing brengt Steven de Koenigswarter de oude geschiedenis en de moderne wetenschap samen, om licht tewerpen op de staat van de moderne mens, die wordt geteisterd door een veelheid aan ziekten.

 

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 12,50 incl. 21% BTW / persoon
Tarief voor bijwonen van één avond

Ticket € 20,00 incl. 21% BTW / persoon
Tarief voor bijwonen van beide avonden (€5 korting)

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

31 jan 2020
19.00 - 22.00
12,50 Tarief voor bijwonen van één avond
20,00 Tarief voor bijwonen van beide avonden (€5 korting)

Waar?

Villa533
Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen

De helende kracht van goud (deel I) - lezing Steven de Koenigswarter