Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28mrt 2020
Groeiend Bewustzijn in het Aquariustijdperk UITGESTELD vanwege coronavirus

Verweij Drive
Haarlem

Gerrit Verweij legt uit hoe de overgang naar het Aquariustijdperk op gang is gekomen en waarom de grote doorbraak binnenkort te verwachten is. Het Aquariustijdperk creëren we zelf en deze lezing gaat erover hoe we kunnen groeien in bewustzijn.

In deze lezing legt Gerrit Verweij uit door welke oorzaken de overgang naar het Aquariustijdperk op gang is gekomen en waaruit blijkt dat de grote doorbraak binnenkort te verwachten is. Het Aquariustijdperk creëren we namelijk zelf en deze lezing gaat erover hoe wij ons bewustzijn kunnen laten groeien.
 

De komende twee tot drie decennia transformeert ons collectief bewustzijn van de derde naar de vijfde dimensie van bewustzijn. Daarmee voltrekt zich ook de culturele overgang in het Aquariustijd. De meerderheid van de mensen streeft dan niet meer naar individualisme, materiële rijkdom, aanzien en macht. Liefde en verbondenheid vormt voortaan de boventoon in de samenleving.
 

Na de pauze krijgt de bijeenkomst een interactief karakter. Dan bespreken we hoe we zelf kunnen bijdragen aan versnelling van dit veranderingsproces. We wisselen ideeën en ervaringen uit over onze persoonlijke groei, hoe we die verder kunnen stimuleren en elkaar daarbij kunnen helpen. Daarnaast verkennen we de mogelijkheden om voorbeeldprojecten op te zettenvan hoe de samenleving er straks uit gaat zien.
 

Gerrit Verweij is wetenschappelijk onderzoeker, life coach, astroloog en helderziende. Op basis van onderzoek is hij tot de conclusie gekomen dat we aan de vooravond staan van één van de grootste omwentelingen in de geschiedenis van de menselijke beschaving op Aarde.
 

Meld je vooraf aan door een email naar Gerrit te sturen.

 

 

Informatie

28 mrt 2020
14.17 - .
10,00

Waar?

Flow Plaza
Zaanenstraat 18
2022 CP Haarlem

Contact

Groeiend Bewustzijn in het Aquariustijdperk UITGESTELD vanwege coronavirus